Our main brands

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

top

Verzorgingsproducten voor vrouwen: slimme lijmoplossingen voor de industrie van hygiënische wegwerpartikelen

Zelfs vóór het lanceren van onze eerste high-performance attachmentslijm voor maandverband en aanverwante producten, was Bostik al erkend als een toonaangevende samenwerkingspartner voor fabrikanten overal ter wereld. Vandaag de dag bieden we een brede waaier slimme kleefmiddelen voor maandverband en aanverwante producten. Uiterst robuust. Eenvoudig los te trekken. Verminderd verbruik. Onze lijmen stellen u in staat uw klanten een betrouwbaar, discreet en comfortabel product aan te bieden.

Neem, als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten, snel contact op met Bostik. Neem snel contact op met Bostik als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten.

Slimme toepassingen voor verzorgingsproducten voor vrouwen

Pad bevestiging. Onze slimme lijmen stellen u in staat een pad te produceren die altijd blijft plakken, op zijn plaats blijft en niet scheurt bij het verwijderen. Ze passen zich eenvoudig aan voor optimale hechting op de meeste materiaalontwerpen, weefsels, oppervlaktebehandelingen en uitrekkingen. De optimale verwerkbaarheid biedt constantere prestaties bij tal van toepassingen en een breed temperatuurbereik.    

Constructie. Innovatieve samenstellingen voor uitmuntende verwerkbaarheid. Lage viscositeit voor aanzienlijke kostenbesparingen door een gereduceerd verbruik en lagere aanbrengtemperaturen. De hechting blijft stabiel zelfs bij zware omstandigheden tijdens het transport of bij opslag.

Ontdek meer over Lijm voor hygiënische wegwerpartikelen

Incontinentiemateriaal volwassenen

Meer informatie
Main-Images-Adult-Incontinence-border.png
Main-Images-Adult-Incontinence-border.png