Our main brands

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

nl
top

Lijmen voor kartonnen verpakkingen

Ons assortiment lijmproducten voor de kartonnen verpakkingen is samengesteld uit waterbasislijmen voor de verwerking van papier en karton, evenals smetlijm of hotmelt voor het sluiten van kartonnen dozen, etuis of trays. Onze producten werden op punt gesteld om bestand te zijn tegen sterk uiteenlopende gebruikstemperaturen en om te hechten op diverse onderlagen. Deze verpakkingsformules bevatten tevens sterke hechtmiddelen met perfecte open- en doorhardingstijden voor het optimaliseren van de productielijnen.

Waterbasislijmen, ook “koudlijmen" genaamd

De waterbasislijmen worden gebruikt voor het lamineren van papier en karton, de lengtebelijmingen van etuis of kartonnen dozen, de fabricatie van kartonnen kokers en tevens het verlijmen van papieren zakken. In het Bostik assortiment vindt u op punt gestelde formules voor diverse toepassingen via cilinders, walsen of spuitkoppen, met of zonder contact, die een sterke hechting op uiteenlopende onderlagen bieden.

Smeltlijmen of hotmelts

De smeltlijmen of hotmelts zijn aangepast aan standaard toepassingen, op lage temperaturen, maar ook geschikt voor diepvriesverpakkingen, speciale verpakkingen, verzending naar warme landen of het warm vullen van de verpakking. Wij bieden snel doorhardende hotmelts aan voor hoge lijnsnelheden en golfkarton met een hoog veereffect na het vouwen.

Innovatieve lijmproducten voor flexibele verpakkingen

De Bostik lijmproducten voor flexibele verpakkingen hebben een snelle doorhardingstijd en zijn milieuvriendelijk. Van onze Turbo-seal® coldseal producten en thermoplastische coatings, tot onze Vitel harsen, onze M-Harsen en overige, zijn de Bostik lijmproducten voor flexibele verpakkingen zowel innovatief als intuïtief.  

Polyurethaan en polyester lijmen voor flexibele verpakkingen

Voor het verlijmen van diverse plastieken of metalen onderlagen van flexibele verpakkingen, beschikken de Bostik polyurethaan en polyester lijmen over de nodige duurzaamheid om aan de strenge eisen van de verpakkingsmarkt te voldoen. 

Turbo-seal® coldseal lijmproducten

De Bostik Turbo-seal® lijmproducten voor flexibele verpakkingen zijn specifiek ontwikkeld voor het werken op hogere snelheden en om het risico op streepvorming, ghosting effecten en schuimen te beperken. Daarnaast zijn onze thermoplastische coatings geschikt voor direct voedselcontact. De samenstellingen voldoen aan de voor flexibele verpakkingen vereiste treksterkte evenals de voor hoge lijnsnelheden nodige wrijvingscoëfficiënt.

Vitel ® harsen

Onze Vitel harsen voor flexibele verpakkingen zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen zoals het aanmaken van folieverzegeling, het lamineren en verpakken in blisters voor de snackindustrie, medische verpakkingen, microwaveable producten en nog veel meer.

M - harsen

Bostik biedt tevens M-harsen voor flexibele verpakkingen. Deze kenmerken zich door een innovatieve hersluitbare technologie gericht op de “grab and go” meeneem tendens van vandaag.

Ontdek de Bostik ACADEMY

Bostik ACADEMY is een kenniscentrum met zorg opgericht voor professionals in de bouwmarkt.

Bij Bostik ACADEMY ervaar je een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Ons zeer bekwame technische team presenteert ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de industrie. Daarnaast kunnen we u en uw team ook op maat gemaakte trainingen aanbieden.

Laat het ons gewoon weten!

ONTDEK DE BOSTIK ACADEMY

Ontdek meer Markten & Toepassingen

Bouw & Constructie

Ontdek
soft-flooring-finnish_640x480.jpg
soft-flooring-finnish_640x480.jpg

Lijm voor tape en labels

Ontdek
Tape_colored_iStock_35326582.jpg
Tape_colored_iStock_35326582.jpg

Lijm voor de auto-industrie

Ontdek
auto43.jpg
auto43.jpg

Lijm voor algemeen transport en luchtvaartindustrie

Ontdek
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg

Montagelijmen

Ontdek
Electronics_iStock-496163378.jpg
Electronics_iStock-496163378.jpg