Our main brands

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

nl
top
Transportproductielijnen evolueren over de markten heen terwijl ze steeds sneller en veeleisender worden, daarom is het belangrijk om te begrijpen hoe de juiste verlijmingsoplossing kan helpen:
  • Aandacht besteden aan high-performance behoeften
  • Voldoen aan de eisen van duurzaamheid
  • Verbeteren van de duurzaamheid van het eindgebruik
  • Vergroot de ontwerpmogelijkheden
  • De totale kosten verlagen

Bostik biedt innovatieve transportlijmen en afdichtingsmiddelen uit onze uitgebreide lijst van experts die er vandaag naar streven om aan de behoeften van morgen te voldoen.

Lijmen voor algemeen transport

Het innovatieve assortiment Bostik lijmen en kitten is ontworpen om de productie en de prestaties binnen de vrachtwagen-, bus-, camper-, scheepsbouw- en spoorwegindustrie te verbeteren.

De complete lijn van Bostik lijmen en kitten voor algemeen transport overstijgt de eisen van de fabrikanten. Ze bieden de duurzaamheid en de betrouwbaarheid die de klanten binnen de algemene transportmarkt verwachten en dringen de verwerkingstijden, kosten en milieu/VOS problemen terug.

Lijmen voor de luchtvaartindustrie

Van de passagiersruimtes en de cockpit tot de laadruimte, onze lijmen en afdichtingsmiddelen voor vliegtuiginterieurs zetten de toon binnen de bouw van moderne vliegtuigen. Als toonaangevend bedrijf binnen lijmtechnologieën voor vliegtuiginterieurs, bieden we slimme oplossingen met onbegrensde mogelijkheden.

We werken nauw samen met vliegtuigbouwers om unieke en specifieke interieurs te ontwerpen waarmee ze zich van hun concurrenten onderscheiden. Dankzij onze hoogwaardige R&D en technische expertise kunnen we samenstellingen op maat maken om de kosten te verlagen en problemen binnen het lijmgebruik op te sporen en op te lossen.

Daarnaast kunnen onze klanten gebruikmaken van onze wereldwijd erkende kennis op het gebied van brandvertraging. We richten ons op het ontwikkelen van producten voor vliegtuiginterieurs die zowel brandveiligheid als een hoge lijmkracht bieden om de veiligheid voor de passagiers en de bemanning te verhogen in gevaarlijke situaties

Waarom zou u Bostik kiezen voor uw algemene transportlijm- en afdichtingsbehoeften?

Bij Bostik begrijpen we de diverse verlijmingsbehoeften die uw specifieke toepassing vereist. Omdat wij een Arkema bedrijf zijn en wereldwijd onderzoeks- en ontwikkelingscentra hebben, zijn wij in staat om lokale en op maat gemaakte ondersteuning te bieden op wereldwijde schaal.

Neem vandaag nog contact op met een Bostik expert om uw transport vooruit te helpen.

Ontdek meer Markten & Toepassingen

Bouw & Constructie

Ontdek
soft-flooring-finnish_640x480.jpg
soft-flooring-finnish_640x480.jpg

Lijm voor de auto-industrie

Ontdek
auto43.jpg
auto43.jpg

Montagelijmen

Ontdek
Electronics_iStock-496163378.jpg
Electronics_iStock-496163378.jpg

Verpakkingslijm

Ontdek
Food_Grocery_Shopper_iStock_23736213.jpg
Food_Grocery_Shopper_iStock_23736213.jpg

Lijm voor tape en labels

Ontdek
Tape_colored_iStock_35326582.jpg
Tape_colored_iStock_35326582.jpg