Our main brands

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

nl
top
Productiefaciliteiten in de transportindustrie ontwikkelen en evolueren zich snel, terwijl productie steeds sneller en veeleisender wordt. Daarom is het belangrijk om te realiseren hoe de juiste lijm kan helpen:
  • De juiste aandacht voor „high-performance“ eisen
  • Voldoen aan vereiste duurzaamheidseisen
  • Verbeteren van de duurzaamheid voor eindgebruikers
  • Sterke verbeterde ontwerpmogelijkheden
  • Kostenverlaging van totale gebruikskosten

Bostik biedt innovatieve lijmen en afdichtingsmiddelen voor de transportsector uit zijn uitgebreide lijst van lijmtechnologiën, die voldoen aan de producteisen van morgen.

Lijmen voor de transportindustrie

Het innovatieve assortiment lijmen en kitten van Bostik is speciaal ontworpen om de productie en de duurzaamheid in de vrachtwagen-, bus-, camper-, scheepsbouw- en spoorwegindustrie te verbeteren.

De complete lijn van Bostik lijmen en kitten voor de transportindustrie overstijgt eisen van fabrikanten. De lijmen bieden de duurzaamheid en de betrouwbaarheid die klanten binnen de algemene transportmarkt verwachten, terwijl verwerkingstijden, kosten en VOC-problemen gereduceerd worden.

Lijmen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie

Van de cabine en de cockpit tot de laadruimte; Bostik lijmen en afdichtingsmiddelen voor vliegtuiginterieurs zetten de toon in de bouw van moderne vliegtuigen. Als toonaangevend bedrijf in lijmen voor het vliegtuiginterieur, leveren  we slimme oplossingen die onbegrensde mogelijkheden bieden.

Bostik werkt nauw samen met vliegtuigbouwers om unieke en specifieke interieurs te ontwerpen, en zich daarmee van hun concurrenten te onderscheiden. Dankzij onze hoogwaardige R&D en technische expertise kunnen we oplossingen op maat maken en zo de productiekosten te reduceren en problemen bij verlijmingen te ondervangen en op te lossen.

Daarnaast kunnen onze klanten gebruikmaken van onze wereldwijd erkende kennis op het gebied van brandvertraging. We richten ons op het ontwikkelen van producten voor vliegtuiginterieurs die zowel brandveiligheid als een hoge verlijmingskracht bieden, allemaal om de veiligheid voor passagiers en bemanning zo hoog mogelijk te maken in het geval van gevaarlijke situaties.

Waarom zou u Bostik kiezen voor uw benodigdheden in transport verlijming en afdichting?

Bij Bostik begrijpen we de eisen aan verlijming waar  uw specifieke toepassing om vraagt. Omdat Bostik een onderdeel is van Arkema dat wereldwijd onderzoeks- en ontwikkelingscentra heeft, zijn wij in staat om overal ter wereld lokale en op maat gemaakte ondersteuning te bieden.

Neem vandaag nog contact op met een Bostik expert om uw  applicatie in beweging te krijgen

Ontdek de Bostik ACADEMY

Bostik ACADEMY is een kenniscentrum met zorg opgericht voor professionals in de bouwmarkt.

Bij Bostik ACADEMY ervaar je een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Ons zeer bekwame technische team presenteert ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de industrie. Daarnaast kunnen we u en uw team ook op maat gemaakte trainingen aanbieden.

Laat het ons gewoon weten!

ONTDEK DE BOSTIK ACADEMY

Ontdek meer Markten & Toepassingen

Bouw & Constructie

Ontdek
soft-flooring-finnish_640x480.jpg
soft-flooring-finnish_640x480.jpg

Lijm voor de auto-industrie

Ontdek
auto43.jpg
auto43.jpg

Montagelijmen

Ontdek
Electronics_iStock-496163378.jpg
Electronics_iStock-496163378.jpg

Verpakkingslijm

Ontdek
Food_Grocery_Shopper_iStock_23736213.jpg
Food_Grocery_Shopper_iStock_23736213.jpg

Lijm voor tape en labels

Ontdek
Tape_colored_iStock_35326582.jpg
Tape_colored_iStock_35326582.jpg