Márkák és országok

Nakon dvije godine napornog rada, Bostik s ponosom najavljuje svoj novi vizualni identitet brenda: “VEZAN ZA VAŠ SVIJET”.

Novi vizualni identitet predstavlja Bostikovu predanost održivim inovacijama i inovacijama orijentiranim prema kupcima. Biti "VEZAN ZA VAŠ SVIJET" predstavlja stalni kontakt s našim partnerima i njihovim specifičnim zahtjevima što je ujedno omogućilo stvaranje prilagođenih rješenja kao odgovor na njihove potrebe.

Kao dio Arkeme, za koju smo duboko vezani kao svoju matičnu tvrtku, iskoristili smo ovu priliku kako bismo pojačali svoju predanost vrijednostima koje čine okosnicu naše grupacije, a to su prije svega izvedba, odgovornost, solidarnost i jednostavnost.

Uz novi vizualni identitet i usklađivanje s vrijednostima Arkeme, pokrenuli smo kampanju usmjerenu prema svim zaposlenicima u Bostiku. Preko 6.000 zaposlenika Bostika u 50 zemalja pozvano je da se pridruže proslavi primivši prikladnu majicu iznenađenja i fotografirajući se u svom svakodnevnom radnom okruženju. Povezali smo fotografije kako bismo stvorili jedinstveno umjetničko djelo Bostikovog tima.

Umjetničko djelo #StickingTogether nastalo je u suradnji s Alexandrom Mory Bejar, a temeljeno na umjetničkom fotografskom projektu "s.e.w.n. into the world".

 

Sticking Together

Top