Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Vores produkter er stærke, hurtige og smarte.

De ses sjældent, men bemærkes altid.

Vores produkter og systemer anvendes over hele verden inden for industriel produktion, som byggekomponenter i nybyggeri og ved renoveringer samt til hverdagens reparationer, monteringer og håndværksprojekter.

Siden Boston Blacking Company blev grundlagt i Chelsea i Massachusetts, USA i 1889 er Bostik vokset enhed for enhed, virksomhed for virksomhed med rødder i en stærk lokal kultur, hvor hver region har sin egen unikke historie.

I dag, mere end 100 år senere, er vi stolte globale markedsledere med et multikulturelt dna, somkonstant udvikler innovative produkt- og systemløsninger over hele verden.

En førende, global aktør inden for limteknologier

Bostik er et af de største lim- og fugemassefirmaer. Vi ansætter omkring 5.000 mennesker i 50 lande spredt over 5 verdensdele. Vores kunder kommer fra diverse markeder, især fra industriproduktion, konstruktion og forbrugersektorer.

VI STØTTER BÆREDYGTIGT BYGGERI

Det er klart, at vi i løbet af 100 år har opnået en vis erfaring med og forståelse af vores kunders behov, og vi arbejder konstant på at udvikle nye og bedre produkter inden for lim, fuge- og tætningsmasse, cementbaserede klæbe-masser, gulvspartel og vægspartel. Gennem vores samarbejde med håndværkere, entreprenører og brancheorganisationer lærer vi hele tiden nyt og kan derfor udvikle løsninger, som lever op til branchens krav.

VISIONEN OM EN BEDRE VERDEN

Vi kan gøre verden lidt bedre med mere sikre, mere fleksible og effektive produkter. Når vi udvikler nye produkter og systemer, lægger vi derfor konstant stor vægt på miljø og kvalitet med certificeringer, mærkninger og dokumentation som værktøj.

Smart innovation

Vores smarte identitet bygger på innovation.

Vi går stærkt ind for innovation og bruger de sidste nye teknologiske fremskridt til at udvikle "smarte" lime. Vores aktiver er fyldt med eksempler på Bostik teknologier, der har vendt op og ned på markeder - fra kartoffelstivelsesbaseret tapetklister til elastiske lime til fastgørelse af bleer.

I dag er vort engagement for innovation stærkere end nogensinde. Vi innoverer sammen med vores kunder i kraft af et globalt R&D netværk, som omfatter tre internationale Smarte Teknologi-Centre og 11 regionale centre. I 2014 var det årsagen til, at 15% of Bostiks salg kom fra produkter, der var blevet lanceret i de seneste tre år.