Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Monteringslime

Vores monteringslime findes i bemærkelsesværdigt mange forskellige arbejdsmiljøer, fra samling af solpaneler til fastgørelse af komponenter på indviklede kredsløbsplader

Vi søger altid at samarbejde med fabrikanter på nye spændende områder i industrien. Hvis du ønsker at kontakte os for vejledning om en produktformulering til dine projekter, er du velkommen til at kontakte vort tekniske supportteam.

Anvendelser af monteringslime

Hvad enten du har behov for limløsninger til træarbejde, elektronik og kredsløb, kontormøbler, kemisk minedrift, udendørs solpaneler eller omfattende arbejdsopgaver i forbindelse med vedligeholdelse, renovation og eftersyn, så har vi det, du har brug for, hos Bostik. Vores monteringsprodukters anvendelsesmuligheder dækker også fremstilling af fodtøj.

Bostiks udvalg med monteringslime omfatter smøremidler, primere, acceleratorer og andre sofistikerede kemiske forbindelser, ud over vores globalt anerkendte lime.

Vores cyanoacrylat-lime er nogle utroligt effektive lime, som kan fås med lav viskositet, hvis du har behov for en særlig god overfladeindtrængning eller evne til at udfylde større åbninger. Disse smarte produkter er førende på markedet som hjælp til montering og reparation, idet de giver en fremragende vedhæftning på forskellige træsorter, metaller og typer plastik, såvel som på underlag i naturgummi, nitril og neopren.

Hvis du ønsker af reducere hærdningstiden eller forbedre styrken af din montering, så er vores lav-ODC accelerator ideel, hvad enten du limer møbelbetræk, samler et plastikskilt eller reparerer et apparat i metal.

Andre populære produkter i vort udvalg med monteringslime omfatter dem, der bruges til belægning, laminering, rørsvejsning og anvendelser i filterindustrien, og de er ideelle til brug i hjemmet og til lodning.

 

Andre monteringsanvendelser:
  • Apparater i hjemmet
  • Elektronik
  • Montering af filtre
  • Belysning
  • HVAC
  • Vinduer
  • Døre

Lim-teknologier til montering

Hot melt lime

Bostiks hot melt teknologier er nogle af de mest alsidige i vort udvalg af monteringslime. Fra bløde trykfølsomme formuleriger til polymersystemer med høj styrke, disse økonomiske, varmeaktiverede lime kan virtuelt klæbe sig fast på alle de underlag, som slutbrugeren har i tankerne.

Vores hot melt lime kan fås som web, net eller folie, de er især populære til coating og laminering, og de er basale produkter i filterindustrien.

Solvent-baserede lime

Vores traditionelle opløsningsmiddelbaserede lime giver stærke limninger til mange forskellige industrisektorer og forskellige arbejdsmiljøer og dækker forskellige kemiske typer.

Vores opløsningsmiddelbaserede produkter findes som regel i flydende form og kan bruges til anvendelser, der strækker sig over reparation af indendørs døre og fastgørelse af isolation til rørsvejsning, belægning, laminering såvel som fodtøj.

Akryl lime

Vores akryl lime har en høj styrke og lave emissioner, hvilket har gjort dem til et letanvendeligt produkt til gulvbelægninger og tæpper. Mange af vores akryl-baserede forbindelser bruges til fremstilling af plastik og limningsprocesser.

Hvad enten du fremstiller store skilte eller displays eller samler PVC-rør, er disse klare, vandbaserede løsninger ekstra stærke og fungerer med næsten alle typer hård plastik.

Opdag mere Monteringslime

Electronics

Læs mere
assembly_electronics_teaser_400x300.png
assembly_electronics_teaser_400x300.png

Textile & Footwear

Læs mere
textile-assembly-400x300.png
textile-assembly-400x300.png

Opdag mere Industrilime

Klæbemiddel til bilindustrien

Læs mere
automotive_motion.png
automotive_motion.png

Transport og Rumfart klæbemidler

Læs mere
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg