Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Transportproduktionslinjer udvikler sig på tværs af markeder, samtidig med at de bliver mere og mere hurtige og krævende, derfor er det vigtigt at forstå, hvordan den rigtige obligationsløsning kan hjælpe:

  • Løs højtydende behov
  • Opfyld bæredygtighedskravene
  • Forbedre slutbrugets holdbarhed
  • Forøg designmulighederne
  • Reducer de samlede omkostninger

Bostik tilbyder innovative transportlimer og fugemasser fra vores omfattende liste over eksperter, der stræber efter at imødekomme morgendagens behov i dag.

Lime til transportsektoren

Bostiks innovative udvalg med lime og fugemasser er designet til at forbedre produktion og ydeevne på markedet med lastbiler, busser, fritidskøretøjer, skibe og togvogne

Bostiks komplette sortiment med lime og fugemasser til transportmidler generelt overgår fabrikanternes behov. De giver den holdbarhed og pålidelighed, som vores kunder forventer på transportmarkedet, samtidig med at de reducerer produktionstid, udgifter og problemer med miljø/VOC.

Lim til luft- og rumfart

Vores lime til luftfartøjers interiør definerer den måde, hvorpå moderne fly bliver bygget, lige fra passagerområder til cockpit og cargo.

Som et firma på forkanten af lim-teknologier til luftfartøjers interiør, har vi nået nye højder med vores smarte løsninger.

Vi er specialiseret i at arbejde direkte med flyfabrikanter for at skabe det unikke og særlige interiør, der adskiller dem fra deres konkurrenter. Ved hjælp af vores betydelige R&D og tekniske ekspertise, arbejder vi på at udvikle kundeformuleringer, som reducerer udgifter, og på at identificere og fjerne ineffektive anvendelser af lim.

Desuden nyder vores kunder gavn af vores globalt anerkendte specialist-viden om brandhæmning. Når det kommer til lim i luftfartøjers interiør, så fokuserer vi på at udvikle produkter, der beskytter mod ild og giver stærke limninger, samtidig med at de garanterer et højt sikkerhedsniveau for passagerer og stab i farlige situationer.

Opdag mere 

Lim til luft- og rumfart

Læs mere
Airplane_Interior_shutterstock_545220661.jpg
Airplane_Interior_shutterstock_545220661.jpg

Lime til transportsektoren

Læs mere
Automotive_Sealant_640x480.jpg
Automotive_Sealant_640x480.jpg