Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Vores mission er at udvikle innovative klæbemiddelløsninger, der gør alt, hvad der samles, bygges eller konstrueres, smartere og mere tilpasset til de kræfter, der former vores daglige liv. Vi skaber smarte produkter og løsninger ved altid at sørge for at bringe et originalt, nyt perspektiv til vores arbejde.
Hver af vores intelligente innovationer svarer til de fire følgende egenskaber eller en kombination af dem.

Sikrere

Vi anvender innovative teknologier til at tackle lovgivningsmæssig compliance, bæredygtighedsudfordringer og miljømæssige udfordringer. Vi er fortsat forpligtet til at levere sikrere løsninger, der overholder strenge sikkerhedsstandarder for at sikre sundhed og trivsel for dem, der fremstiller, anvender og drager fordel af vores smarte løsninger.

Effektiv 

Når de bruges som en del af et komplet system, giver vores smarte bindingsløsninger kunder og brugere mulighed for at opnå de højeste niveauer af ydelse og kvalitet, samtidig med at omkostningerne reduceres og produktiviteten forbedres.

Fleksibel 

De høje ydeevneegenskaber ved vores smarte bindingsløsninger gør det muligt for dem at tilpasse sig alle slags overflader og materialer og vedholde deres brugbarhed under de mest krævende forhold. De er nemme at bruge og tilbyder mange fordele i forhold til andre limnings- og bindingsmetoder. 

Modtagelig 

Vi anvender løbende innovation og teknisk knowhow til at levere smarte løsninger, der kombinerer overlegne bindingsevner med anden funktionalitet for at imødekomme de stadigt skiftende og stadig mere krævende krav fra vores markeder, kunder og slutbrugere. 

Fra brandbestandige fugemasser til fastgørelseslim på bleer, der skifter farve, når de er våde, gør vores smarte bindingsløsninger meget mere end bare at holde ting sammen.