Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Materialevidenskab

Vores innovationsstrategi er fokuseret på materialevidenskab. Bostik forskningskemikere og materialeforskere udforsker konstant grænserne for klæbende teknologier og udvikler avancerede materialer til morgendagens limningsløsninger.

Innovation er i vores DNA

Hos Bostik er vi konstant på udkig efter nye smartere måder at gøre tingene på. Innovation er kernen i vores historie og forbliver en af vores største prioriteter i dag

Tre innovationsniveauer

Med vores fokus på centraliseret F&U og materialevidenskab kan vores innovationsstrategi opdeles i tre forskellige niveauer.

Disse aktiviteter dækker opstrøms-, nedstrøms- og åben innovation og kombineres for at imødekomme presserende kundeudfordringer.

Forskning i klæbemidler og udvikling af teknologi

Inden for vores intelligente teknologicentre og ofte i samarbejde med akademiske partnere udforsker vores kemikere og materialeforskere grænserne for vores kerneteknologier. Vores specialister udvikler funktionelle materialer, nye polymer-byggeklodser og klæbende bindingsprocesser, der er basen for vores nuværende og fremtidige innovationer.

Produktudvikling og innovation

På baggrund af vores globale teknologiske knowhow udvikler vores produktudviklingsteam i hver region en konstant strøm af nye smarte klæbemidler, der svarer til vores kunders behov på alle de markeder, vi servicerer.

Læs vores historier om produktinnovation

Teknisk support

Vores centre for anvendt teknologi er udstyret med avanceret forsøgsanvendelsesudstyr. De giver vores industrielle kunder uvurderlig rådgivning om optimering af klæbende bindingsprocesser. Mange af vores kunder drager fordel af at disse anvendelses- og træningsfaciliteter er tæt på deres lokationer.