Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Tavoitteemme on kehittää innovatiivisia liimaratkaisuja, joiden ansiosta kokoonpanot, rakennelmat ja rakennukset ovat älykkäämpiä ja mukautuvat paremmin jokapäiväistä elämäämme muokkaaviin voimiin. Luomme älykkäitä tuotteita ja ratkaisuja tuomalla työskentelyymme aina alkuperäisen, tuoreen näkökulman. 

Kaikki älykkäät innovaatiomme ovat seuraavien neljän periaatteen mukaisia.  

Turvallisempia

Sovellamme innovatiivisia teknologioitamme vastataksemme lainsäädännöllisten määräysten, kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun haasteisiin. Olemme alati sitoutuneita toimittamaan turvallisempia ratkaisuja, jotka noudattavat tiukimpia turvallisuusstandardeja. Näin varmistamme kaikkien niiden terveyden ja hyvinvoinnin, jotka valmistavat, asentavat ja käyttävät älykkäitä ratkaisujamme.

Tehokkaita

Käytettäessä osana täydellistä järjestelmää älykkäät liitosratkaisujemme tarjoavat asiakkaille ja käyttäjille parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja laadun – vähentäen samalla kustannuksia ja parantaen tuottavuutta.

Joustavia

Älykkäiden liitosratkaisujemme korkean suorituskyvyn ansiosta ne mukautuvat kaikenlaisiin pintoihin ja materiaaleihin kestäen haastavimmissakin olosuhteissa. Ne ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat lukuisia etuja muihin liitos- ja kiinnitystapoihin verrattuna.

Responsiivisia

Sovellamme jatkuvasti innovaatiota ja teknistä osaamista toimittaaksemme älykkäitä ratkaisuja, joissa yhdistyvät erinomaiset liitosominaisuudet sekä muunlainen toiminnallisuus markkinoidemme, asiakkaidemme ja loppukäyttäjiemme alati muuttuviin ja kasvaviin vaatimuksiin vastaamiseksi.

Palonkestävistä tiivisteaineista kosteuden mukaan väriä vaihtaviin vaippaliimoihin – älykkäät liitosratkaisumme tekevät paljon muuta kuin vain kiinnittävät asioita toisiinsa.