Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Kokoonpanoliimojen

Kokoonpanon liimateknologiamme on mukana huomattavan monenlaisissa työympäristöissä alkaen aurinkopaneelien kokoonpanosta monimutkaisten piirikorttikomponenttien kiinnitykseen saakka.

Pyrimme aina tekemään yhteistyötä valmistajien kanssa uusilla ja kiinnostavilla teollisuuden aloilla. Jos haluat keskustella jostakin valmisteesta omia hankkeitasi varten, ota yhteyttä tekniseen tukitiimiimme

Kokoonpanoliimojen käyttökohteita

Jos tarvitset liimaratkaisuja puun työstöön, elektroniikkaan ja piiritekniikkaan, toimistokalusteisiin, kemialliseen kaivostoimintaan, aurinkopaneelijärjestelmiin tai suurimittaiseen kunnossapitoon, saneeraukseen ja huoltoon, Bostikilla on kaikki mitä tarvitset. Kokoonpanoliimojemme mahdollisia käyttökohteita löytyy myös jalkineista.

Bostikin kokoonpanoliimojen valikoima käsittää myös voiteluaineita, pohjusteita, kiihdyttimiä ja muita pitkälle kehitettyjä kemiallisia yhdisteitä koko maailmassa tunnettujen liimojemme lisäksi.

Uskomattoman tehokkaita syanoakrylaattipohjaisia liimausratkaisujamme on saatavissa pienen viskositeetin tuotteina, mikäli tarvitset erityisen hyvää pintatunkeutuvuutta tai isohkojen rakojen täyttöominaisuuksia. Nämä älykkäät tuotteet ovat markkinoiden johtavia kokoonpano- ja korjausvalmisteita, joiden tarttuvuus eri puulajeihin, metalleihin ja muoveihin sekä luonnonkumi-, nitriili- ja neopreenialustoihin on erinomainen.

Jos haluat lyhentää kuivumisaikaa tai parantaa tuotteesi lujuutta, vähän ODC:tä sisältävä kiihdytin on ihanteellinen huonekalulistojen liimaamiseen, muovikylttien kokoamiseen tai tehdaskoon metallilaitteistojen korjaamiseen.

Kokoonpanoliimojemme muita suosikkituotteita ovat pinnoitukseen, laminointiin, putkien hitsaukseen sekä suodatinteollisuuden kohteisiin käytettävät valmisteet, jotka sopivat mainiosti kotikäyttöön ja putkitöihin.

 

Muita kokoonpanokohteita :
  • Kotikojeet
  • Elektroniikka
  • Suodatinten kokoonpano
  • Valaistus
  • LVI
  • Ikkunat
  • Ovet

Kokoonpanon liimausteknologiat

Sulateliimat

Bostikin sulateliimateknologiat ovat monipuolisimpia kokoonpanoliimojemme valikoimassa. Nämä taloudelliset, lämpöaktivoituvat liimat tarttuvat lähestulkoon kaikkiin pintoihin kaikenlaisessa loppukäytössä. Niitä on pehmeistä, paineherkistä yhdisteistä aina erittäin lujiin polymeerivalmisteisiin saakka.

Meidän kudos-, verkko- ja kalvomuodossa toimitettavat sulateliimamme ovat erityisen suosittuja pinnoitus- ja laminointikäytössä sekä suodatinteollisuuden päätuotteina.

Liuotinpohjaiset liimat

Meidän perinteiset liuotinpohjaiset liimamme muodostavat vahvoja liitoksia monenlaisilla teollisuusaloilla ja eri työympäristöissä, ja käsittävät monenlaisia kemiallisia yhdisteitä.

Enimmäkseen nestemäisessä muodossa olevia liuotinpohjaisia tuotteita voidaan käyttää sisäovien koneistuksesta ja eristeiden kiinnityksestä putkien hitsaus-, pinnoitus- ja laminointiprosesseihin sekä jalkineiden liimaukseen saakka.

Akryyliliimat

Samalla kun akryyliliimojemme erinomainen lujuus ja vähäpäästöisyys on tehnyt niistä huipputuotteita monissa lattioiden päällystys- ja lattiamattoratkaisuissa, monia meidän akryylipohjaisia yhdisteitämme käytetään muovien valmistus- ja liittämisprosesseissa.

Mikäli valmistat suuria kylttejä tai esittelykalusteita tai liität PVC-putkia yhteen, nämä kirkkaat, vesipohjaiset tuotteet ovat erittäin lujia ja toimivat lähes kaikkien kovamuovien kanssa.

Lisätietoja Kokoonpanoliimat

Electronics

Lue lisää
assembly_electronics_teaser_400x300.png
assembly_electronics_teaser_400x300.png

Käyttöalue Lisätietoja teollisuuden liimoista

Kuljetus ja ilmailu liimat

Lue lisää
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg