Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Monipuolisia jäykkien pakkausten liimatuotteita

Jäykkiin pakkauksiin tarkoitetut liimatuotteemme ovat kestäviä ja monipuolisia. Nämä pakkausalan yhdisteet muodostavat myös vahvoja liimatuotteita, joilla on oikeat avoimet ajat ja kovettumisajat tuotantolinjojen optimointia varten.

Eri tarpeisiin suunniteltu

Jäykkien pakkausten liimat on suunniteltu monenlaisiin käyttölämpötiloihin ja erilaisiin alustoihin tarttuviksi, ja niiden käyttökohteita ovat pakastimet, yleispakkaukset, matalan lämpötilan annostelu ja erikoispakkaukset.

Nämä jäykkien pakkausten liimatuotteet ovat erittäin lämmönkestäviä korkean lämpötilan toimituksiin tai kuumatäyttöpakkauksiin, ja sulateliimojen kovettumisaika on nopea suuria linjanopeuksia ja aaltopahveja varten.

Liimatuotteidemme matalat annostelulämpötilat parantavat myös turvallisuutta. Bostikin jäykkien pakkausten liimatuotteet rasioiden ja laatikoiden saumaukseen väli- ja loppupakkauksessa ovat sulateliimoja, jotka muodostavat vahvoja kuituihin ulottuvia liitoksia erilaisille alustamateriaaleille.

TUTUSTU RUOKATARVIKKEIDEN PAKKAUSMARKKINOIDEN VIIMEISIMPIIN TRENDEIHIN

Kestää pakkausteollisuuden ankaria vaatimuksia

Lisäksi Bostikin erikoiskoteloiden saumaustuotteet muodostavat vahvoja liitoksia alustamateriaaleihin, joilla on erittäin pieni pintaenergia tai jotka on pinnoitettu. Mikäli asiakkaamme haluavat saumata kartonkilaatikoita tai liimata aaltopahvia, Bostikin jäykkien pakkausten liimatuotteet kestävät pakkausteollisuuden ankarat vaatimukset. Ne ovat myös erittäin suorituskykyisiä, alentavat valmistus-, materiaali- ja työvoimakustannuksia ja lisäävät joustavuutta.

Innovatiivisia liimatuotteita joustaviin pakkauksiin

Bostikin joustaviin pakkauksiin tarkoitetut liimatuotteet on suunniteltu nopeasti kuivuviksi ja ympäristöystävällisiksi. Bostikin joustavien pakkausten liimatuotteet ovat sekä innovatiivisia että intuitiivisia, kuten Turbo-seal®-kylmäsaumatuotteet ja kuumasaumapäällysteet, Vitel-hartsit, M-Resin-hartsit, ym.

Turbo-Seal®-kylmäsaumaliimat

Joustaviin pakkauksiin tarkoitetut Bostikin Turbo-seal® -kylmäsaumaliimat ovat erikoisvalmisteita nopeaan jalostustuotantoon, mikä vähentää viiruisuutta, aavejälkiä ja vaahtoutumista. Lisäksi kuumasaumapäällysteet käyvät suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa, sillä yhdisteiden suunnittelussa on huomioitu joustavien pakkausten irrotusvoimavaatimukset ja suurissa linjanopeuksissa tarvittava kitkakerroin.

LUE LISÄÄ KUINKA SAAT BOSTIKIN TURBO-SEAL -KYLMÄSAUMATUOTTEILLA SUURTA HYÖTYÄ OMIIN TUOTTEISIISI

Vitel®-hartsit

Kaiken lisäksi meidän Vital-hartsimme ovat viisas liimavalinta joustaviin pakkauksiin, joissa on käyttökohteisiin kuuluu purkinkannen saumausta, lääkepakkauslaminaatteja ja kuplapakkauksia välipaloja, lääkkeiden pakkaamista, mikroaaltoruokia ym. varten.

LUE LISÄÄ VITEL-HARTSIEN YLIVOIMAISESTA LAADUSTA JA ERINOMAISESTA MONIPUOLISUUDESTA

M-Resin-hartsit

Bostik tarjoaa myös M-Resin-hartseja joustavien pakkausten markkinoille tuomaan innovatiivista uudelleen suljettavaa teknologiaa tämän päivän ota-ja-mene-maailmaan.

LUE LISÄÄ M-RESIN-HARTSIEN KESTÄVISTÄ EDUISTA RUOKAPAKKAUKSISSA

Lisätietoja Pakkausteollisuuden liimat

Consumer Goods Packaging Adhesives

Lue lisää
family breakfast GettyImages-595347777 - Copie-crop4000x2998.jpg
family breakfast GettyImages-595347777 - Copie-crop4000x2998.jpg