Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top
Kuljetustuotantolinjat kehittyvät eri markkinoilla ja muuttuvat yhä nopeammiksi ja vaativammiksi, joten on tärkeää ymmärtää, miten oikeat liimausratkaisut voivat edesauttaa:
  • Vastaamaan korkean suorituskyvyn tarpeisiin
  • Täyttämään kestävyysvaatimukset
  • Parantamaan elinkaaren aikaista kestävyyttä
  • Lisäämään suunnittelumahdollisuuksia
  • Vähentämään kokonaiskustannuksia

Bostik tarjoaa innovatiivisia kuljetusalan liimoja ja tiivistysaineita laajan asiantuntijaryhmämme avustuksella, päämääränä vastata huomisen tarpeisiin jo tänään.

Kuljetusvälineiden liimat

Bostikin innovatiiviset liima- ja tiivistemassat on suunniteltu parantamaan tuotantoa ja suorituskykyä kuorma- ja linja-auto-, matkailuajoneuvo-, laiva- ja kiskokalustoteollisuudessa.

Bostikin kuljetusvälineiden liima- ja tiivistemassatuotteiden kattava valikoima ylittää valmistajien tarpeet. Ne tarjoavat kestävyyttä ja luotettavuutta, jota asiakkaamme kuljetusvälineteollisuudessa ovat tottuneet odottamaan, ja samalla lyhentävät tuotantoaikoja sekä vähentävät kustannuksia ja ympäristöriskejä.

Ilmailuteollisuuden liimat

Meidän ilmailuteollisuudelle tarkoitettuja sisätilojen liimojamme käytetään matkustamosta ja ohjaamosta lastiruumaan saakka, ja ne ohjaavat nykyaikaisten lentokoneiden rakentamista.

Bostik Aerospace liimaus ratkaisut on suunniteltu parantamaan lujuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta. Liimamme täyttävät ilmailuteollisuuden vaatimukset elastisuudelle, vääntöjäykkyydelle, lämpötilalle ja ympäristölle sekä eri materiaalien liitettävyydelle mahdollisimman alhaisella materiaalien esivalmistelun tarpeella.

Ilmailualan sisätilaliimateknologian eturintamassa olevana yrityksenä me kohoamme uusiin korkeuksiin älykkäillä ratkaisuillamme.

Olemme erikoistuneet toimimaan suoraan lentokonevalmistajien kanssa luodaksemme ainutlaatuisia ja erityisiä sisätiloja, joilla he erottuvat kilpailijoistaan. Hyödyntämällä merkittävää asiantuntemustamme tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä tekniikasta me kehitämme räätälöityjä valmisteita, joilla alennetaan kustannuksia ja tunnistetaan sekä poistetaan tehottomuutta liiman käytössä.

Lisäksi asiakkaamme hyötyvät erikoisosaamisestamme paloa hidastavien materiaalien osalta. Ilmailualan sisätilaliimojen osalta keskitymme kehittämään tuotteita, jotka sekä suojelevat tulipalolta sekä muodostavat vahvoja liitoksia, ja näin varmistaa matkustajien ja miehistön turvallisuuden vaaratilanteissa.

Lisätietoja Kuljetus- ja ilmailuteollisuuden liimat

Ilmailuteollisuuden liimat

Lue lisää
Airplane_Interior_shutterstock_545220661.jpg
Airplane_Interior_shutterstock_545220661.jpg

Kuljetusvälineiden liimat

Lue lisää
Automotive_Sealant_640x480.jpg
Automotive_Sealant_640x480.jpg