Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Me Bostikilla pyrimme jatkuvasti löytämään älykkäämpiä tapoja asioiden suorittamiseen. Innovaatio on historiamme sydämessä, ja se on nykyäänkin yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme.

Kolme Innovaation Tasoa

Panostamme keskitettyyn tutkimus- ja kehitystyöhön ja materiaalitieteeseen, ja innovaatiostrategiamme voidaan jakaa kolmelle tasolle.

Nämä toiminnot kattavat alkujalostuksen, jatkojalostuksen ja avoimen innovaation. Niitä yhdistämällä vastaamme asiakkaidemme kohtaamiin haasteisiin.

Liimatutkimus ja teknologian kehitys

Älykkäiden teknologioidemme keskuksissa ja usein yhteistyössä akateemisten kumppaneidemme kanssa tutkivat kemistimme ja materiaalitutkijamme tutkivat ydinteknologioidemme rajoja. Asiantuntijamme kehittävät toiminnallisia materiaaleja, uusia polymeerisiä rakennuspalikoita ja liimaliitosprosesseja, jotka toimivat nykyisten ja tulevaisuuden innovaatioidemme perustana.

Tuotekehitys ja -innovaatio

Tuotekehitystiimimme hyödyntävät maailmanlaajuista teknologiaosaamistamme ja kehittävät kullakin alueella jatkuvasti uusia älykkäitä liimoja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin kaikilla markkina-alueillamme.

Tekninen tuki

Teknologiakeskuksissamme on huippuluokan pilottisovelluslaitteet. Ne tarjoavat teollisille asiakkaillemme korvaamattoman arvokasta tietoa liimaliitosprosessin optimoinnista. Monet asiakkaistamme hyötyvät näistä lähellä sijaitsevista sovellus- ja koulutustiloista.