Belangrijkste merken

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

top

De doelstelling van een voorman

Als voorman ben je samen met de shiftleader verantwoordelijk voor een eigen team van 40 medewerkers. Je zorgt voor een goed lopend machinepark, met een hoog rendement. Het verminderen van stilstand m.b.v. de juiste afstellingen van machines en randapparatuur en het begeleiden van operators m.b.t. de juiste werkwijze. Dit alles doe je volgens de (veiligheids-) procedures en werkinstructies.

 

Je werkt mee binnen de afdeling en produceert de kitten en lijmen door het mengen van diverse grondstoffen aan de hand van een receptuur. Je kunt dit zelfstandig uitvoeren en bepaalt welke machines gedraaid moeten worden o.b.v. de werkorders en de voorraad. Daarnaast zorg je er ook voor dat het afvul proces optimaal kan functioneren, zo wordt de continuïteit gewaarborgd.

 

Naast de operationele werkzaamheden voer je diverse kwaliteitscontroles uit en voer je klein onderhoud (TPM) uit waar nodig. Alles doe je volgens de 5S methode, zo zorgen we er samen voor dat we werken in een schone en opgeruimde werkomgeving.
Je zorgt ook voor een correcte administratie en ondersteund de shiftleader waar nodig.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt (aantoonbaar) MBO + werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante productie-ervaring
 • Je bent proactief en stelt je als teamspeler op binnen de ploeg
 • Je bent bekend met de richtlijnen omtrent veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Je bent bekend met Lean, 5S en TPM.
 • Je bent bereid om in een twee ploegen dienst te werken (6.00u – 14.30u / 14.30u – 23.00u)
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed
 • Je beschikt over eigen vervoer om op onze locatie te komen
 • In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pré

Waarom kies jij voor Bostik?

 • Werken bij een wereldmarktleider in een state-of-the-art technische omgeving;
 • Bostik investeert volop in het bedrijf en de medewerkers. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en daarmee alle kans om je ambitie waar te maken;
 • Een functie waarin je veelzijdig bezig bent: medewerkers aansturen, je steentje bijdragen in het productieproces, veiligheid en zelf de handen uit de mouwen steken.

Hoe kun je solliciteren?

Adem jij productie, heb je veiligheid hoog in het vaandel staan én ben je gericht op continu verbeteren? Dan is de Voorman functie bij Bostik echt iets voor jou!
Wacht niet langer en solliciteer snel via sollicitatie.benelux@bostik.com. Heb je nog een aantal vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Ellen Ligtenberg van de afdeling HR via 0162-491000. Kijk ook gerust op www.bostik.com voor meer informatie over Bostik!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van recruitmentbureaus worden niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu