Belangrijkste merken

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

top

Lijmen voor de Auto-Industrie

Als pionier binnen de lijmsector combineren we “out-of-the-box” denken met innovatieve ideeën om slimme lijmoplossingen te ontwikkelen die wereldwijd worden ingezet op automatische assemblagelijnen in de automobielindustrie.

Met onder andere lijmen voor dakhemelbekleding, exterieur panelen, sierstrip, voorruit-  / achterruit en akoestische oplossingen is ons automotive lijmportfolio ontwikkeld om uw product beter te laten presteren en om een hogere procesefficiëntie te bereiken.

Ongeacht of het een interieur- en exterierapplicatie betreft; Onze technische teams staan klaar om u te ondersteunen in uw specifieke uitdaging, of het nu gaat om het reduceren van VOC’s of het reduceren kosten per geproduceerd onderdeel.

Slimme innovaties

Onze slimme lijmen bepalen het toekomstbeeld van de automobielassemblage. Innovatieve en unieke formulaties van onder andere onze isocyanaat-vrije lijmen, silyl-modified polymeer (SMP) lijmen en zelfklevende lijmen (HM-PSA) zorgen voor een revolutie in de manier waarop auto’s worden geproduceerd.

Ontdek ook alle andere slimme lijmen van Bostik, van geluiddempende innovaties tot lijmen die uitstekend kruiptesten doorstaan.

Toepassingen van de Automotive lijmen

  • Chassisverlijmingen
  • Dakhemelbekleding
  • Interieurafwerking
  • Laadvloer
  • Stoffering en tapijten

Toepassingen in auto-exterieur

  • Sierstripverlijming
  • Felsnaadverlijming
  • Voorruit- en achterruitverlijming

Ontdek de Bostik ACADEMYbostik-academy-logo_640x480-2.png

Bostik ACADEMY is een kenniscentrum met zorg opgericht voor professionals in de bouwmarkt.

Bij Bostik ACADEMY ervaar je een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Ons zeer bekwame technische team presenteert ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de industrie. Daarnaast kunnen we u en uw team ook op maat gemaakte trainingen aanbieden.

Laat het ons gewoon weten!

ONTDEK DE BOSTIK ACADEMY

Ontdek meer Markten & Toepassingen

Lijm voor algemeen transport en luchtvaart

Ontdek
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg