Our main brands

Bostik Global

Bostik around the world

top

Lim for montasje

Bostiks utvalg av lim for produktmontasje omfatter noen av våre mest allsidige, spesifikke og komplekse teknologier. På grunn av det store omfanget av bransjer disse løsningene dekker, er det et område der vi hele tiden fokuserer våre mest sofistikerte nivåer av forskning og utvikling.

Vi søker alltid å samarbeide med produsentene på industriens nye og spennende områder. Hvis du vil kontakte oss for se nærmere på en produktformulering for dine prosjekter, ber vi deg kontakte vårt tekniske støtteteam.

Bruksområder for montasjelim

Uansett om du trenger limløsninger for trevarer, elektronikk og kretser, kontormøbler, kjemi, gruvedrift, installasjon av utendørs solpaneler eller store prosjekter innen vedlikehold, renovasjon og overhaling, kan Bostik hjelpe deg. Mulige bruksområder for våre montasjeprodukter omfatter til og med fottøy, 

Bostiks utvalg av montasjelim omfatter også smøremidler, grunning, akseleratorer og andre sofistikerte kjemiske blandinger, i tillegg til våre globale anerkjente limprodukter.

Våre cyanoakrylatløsninger (lynlim) er utrolig høytytende limprodukter som også finnes med lavere viskositet dersom du krever spesielt god overflatepenetrasjon eller større gapfyllende egenskaper. Disse smarte produktene er markedsledene hjelpemidler for montasje og reparasjon som gi fremragende klebing av ulike substrater som tre, metaller, plast, naturgummi. nitril og neopren. 

Hvis du ønsker å redusere herdetiden eller øke styrken av din produktmontasje, er vår akselerator med lav ODC ideell uansett om du limer møbeltrim, monterer et plastskilt eller reparerer fabrikkmaskiner. 

Andre populære produkter i vårt utvalg av montasjelim inkluderer produkter for belegg, laminering, rørsveising og filtre, ideelle for bruk i hjemmet og til rørlegging.
  

Annen montasje
  • Husholdningsapparater
  • Elektronikk
  • Filtermontasje
  • Belysning
  • HVAC
  • Vinduer
  • Dører

Teknologi for montasjelim

Varmsmeltelim

Bostiks varmsmelteteknologi er av de mest allsidige i vårt utvalg av montasjelim. Disse økonomiske, varmeaktiverte limproduktene kan klebe til praktisk til alle substrater for alle bruksområder du kan tenke deg, fra myke, trykksensitive formuleringer til polymersystemer med høy styrke. 

Våre varmesmeltelim finnes i varianter med vev, nett og film og er populære for belegg og laminater, i tillegg til å være et standard produkt for filterindustrien. 

Løsemiddelbaserte limprodukter

Våre tradisjonelle løsemiddelbaserte limprodukter gir sterk binding for en rekke industrisektorer og ulike arbeidsmiljøer, og dekker en rekke kjemiske typer. 

Våre løsemiddelbaserte produkter er for det meste flytende formuleringer og kan brukes til alt fra produksjon og isolering av dører til rørsveising, belegg og laminater og liming av fottøy.

Akrylisk lim

Mens den store styrken og det lave utslippet til våre akrylbaserte limprodukter har gjort dem til et standardprodukt for mange gulv- og teppeløsninger, brukes mange av våre akrylbaserte blandinger til plastproduksjon og klebeprosesser. 

Uansett om du produserer store skilter eller displayer eller skjøter PVC-rør, er disse klare, vannbaserte løsningene ekstra sterke og virker med nesten alle typer hard plast.

Finn ut mer om Montasjelim

Electronics

Les mer
assembly_electronics_teaser_400x300.png
assembly_electronics_teaser_400x300.png

Filtration

Les mer
filtration_teaser_400x300.png
filtration_teaser_400x300.png

Textile & Footwear

Les mer
textile-assembly-400x300.png
textile-assembly-400x300.png

Born2Bond®

Les mer
Born2Bond teaser_4_3.jpg
Born2Bond teaser_4_3.jpg

Finn ut mer on Industrilim

Transport og Luftfart lim

Les mer
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg
Airplane_Interior_iStock-510977005.jpg