Our main brands

Bostik Global

Bostik around the world

top

Allsidige, rigide limprodukter

Våre limprodukter for rigid emballasje er varige og allsidige. Disse emballasjeformlene skaper også sterke limprodukter med de rette åpen- og sett-tider for å optimere produksjonslinjene. 

Designet for å dekke en rekke behov

Emballasjelimet er beregnet på å håndtere en lang rekke brukstemperaturer og klebe til et utvalg av substrater innen bruksområdene frysing, generell bruk, lave påføringstemperaturer og spesialiteter. 

Disse limproduktene for rigid emballasje har ekstrem varmemotstand for forsendelse ved høye temperaturer eller varmepakning, og omfatter varmsmeltede løsninger for høye linjehastigheter og høyt korrugeringsminne. 

Våre limprodukters lave påføringstemperaturer gir også bedret sikkerhet. For kasse- og kartongforsegling i sekundær og sluttemballasje, er Bostiks limprodukter for rigid emballasje varmsmeltelim som danner sterke fiberbindinger på en rekke substrater.

LES OM DE NYESTE TRENDENE PÅ EMBALLASJEMARKEDET

Holdbarhet som tåler harde krav i emballasjeindustrien

I tillegg danner Bostiks spesialtetningsprodukter sterke bindinger på selv den laveste overflateenergi eller belagte substrater. Uansett om våre kunder skal forsegle pappesker eller lime korrugerte fiberplater, har Bostiks limprodukter for rigid emballasje også holdbarhet som tåler de harde kravene til emballasjeindustrien. De gir svært høy ytelse, redusert produksjonstid, materialforbruk og arbeidstimer, samt økt fleksibilitet.

Nyskapende limprodukter for fleksibel emballasje

Bostiks limprodukter for fleksibel emballasje er hurtigherdende og miljøvennlige.  Fra våre Turbo-seal® kuldeforseglingsprodukter og varmebelegg til våre Vitels-harpikser, M-harpikser og mer - Bostiks limprodukter for fleksibel emballasje er også innovative og intuitive. 

Turbo-Seal® limprodukter for kuldeforsegling

Bostiks Turbo-seal® limprodukter for kuldeforsegling er spesialutviklet for konvertering ved høy hastighet, noe som reduserer faren for striping, artefakter og skumming. Våre varmeforseglende belegg er beregnet på direkte kontakt med matvarer, med formler utviklet for å dekke kravene til spaltestyrke med fleksibel emballasje, samt COF som kreves for høye linjehastigheter.  

LES OM HVORDAN BOSTIKS TURBO-SEAL KULDEFORSEGLENDE PRODUKTER GIR STORE FORDELER FOR DINE PRODUKTER

Vitel® harpikser

Våre Vitel-harpikser er et smart limprodukt for markedet for fleksibel emballasje, med bruksområder som inkluderer lokklim, medisinske laminater og blisterpakninger for snacks, medisinske pakninger, mikrobølgemarkedet og mer.  

FINN UT MER OM VITEL-HARPIKSENES HØYE KVALITET OG STORE ALLSIDIGHET

M-harpikser 

Bostik tilbyr også M-harpikser for markedet for fleksibel emballasje, med nyskapende teknologi for gjentatt forsegling for dagens grip-og-gå verden.

LES OM DE BÆREKRAFTIGE FORDELENE MED M-HARPIKS FOR MATVAREPAKNING

Finn ut mer Emballasjelim

Consumer Goods Packaging Adhesives

Les mer
family breakfast GettyImages-595347777 - Copie-crop4000x2998.jpg
family breakfast GettyImages-595347777 - Copie-crop4000x2998.jpg