Our main brands

Bostik Global

Bostik around the world

top

Transportproduksjonslinjer utvikler seg på tvers av markeder samtidig som de blir stadig raskere og mer krevende. Derfor er det viktig å forstå hvordan den riktige obligasjonsløsningen kan hjelpe:

  • Adresse behov for høy ytelse
  • Oppfyll bærekraftkrav
  • Forbedre sluttbrukets holdbarhet
  • Øk designmulighetene
  • Reduser de totale kostnadene

Bostik tilbyr innovative transportlim og tetningsmasse fra vår omfattende liste over eksperter som strever for å møte morgendagens behov i dag.

Limprodukter for transportindustrien 

Bostiks innovative utvalg av lim og tetningsmidler er designet for å bedre produksjon og ytelse  markedene for lastebiler, busser, fritidskjøretøyer, båter og jernbane.

Bostiks fulle utvalg av lim og  tetningsmidler for transportindustrien overskrider produsentenes behov. De gir den pålitelighet som våre kunder forventer i de generelle transportmarkedene, samtidig som de reduserer produksjonstider, kostnader og miljøskade/VOC.

Lim for flyindustrien

Våre lim for flyindustrien dekker cockpit, kabin og hele veien til lasterommet. De definerer hvordan moderne fly bygges.

Som en ledende leverandør av limteknologi for interiører i flyindustrien, når vi stadig nye høyder med våre smarte løsninger.

Vi er spesialisert på å arbeide direkte med flyprodusentene for å skape unike og spesielle interiører som skiller dem fra konkurrentene. Med vår F&U og tekniske ekspertise, arbeider vi med å utvikle spesialformler som reduserer kostnader og identifiserer og eliminerer unyttig bruk av limprodukter. 

I tillegg har våre kunder nytte av vår verdenskjente ekspertise innen brannhemming. Når det gjelder interiørlim for flyindustrien, fokuserer vi på å utvikle produkter som beskytter mot brann i tillegg til å gi sterk binding. På denne måten bidrar vi til bedre sikkerhet for passasjerer og mannskap i kritiske situasjoner. 

Hvorfor velge Bostik for de generelle behovene for lim og tetningsmiddel?

På Bostik forstår vi de forskjellige bindingsbehovene din spesifikke applikasjon krever. Fordi vi er et Arkema-selskap og har forsknings- og utviklingssentre over hele verden, kan vi tilby lokal og tilpasset støtte på global skala.

Kontakt en Bostik-ekspert i dag for å få fremdriften din.

Finn ut mer Transport og Luftfart lim

Lim for flyindustrien

Les mer
Airplane_Interior_shutterstock_545220661.jpg
Airplane_Interior_shutterstock_545220661.jpg

Limprodukter for transportindustrien

Les mer
Automotive_Sealant_640x480.jpg
Automotive_Sealant_640x480.jpg