Our main brands

Bostik Globalt

Bostik around the world

top

Applicering av Sanitetsfogar

Vid användning av produkter i våtutrymmen som kök, badrum, simbassänger, slakterier, kylrum, förvaring och produktionsrum för livsmedel kan mögel uppstå. Som ett resultat av temperatur, luftfuktighet, tvålrester och spår av svamp i luften kan mögel börja växa i våtutrymmen, vilket är svårt att få bort. Detta kan hända på tätade fogar. Mögel kan utvecklas vid 60% luftfuktighet och växer snabbare vid högre fuktnivåer.

Bostiks professionella sortiment av sanitetsfogar erbjuder högkvalitativa produkter som är fullt CE-certifierade. Vi tillhandahåller även livsmedelssäkra formuleringar, särskilda formuleringar för natursten och marmorsubstrat, och givetvis den franska A+ VOC-certifieringen, samt i vissa fall även certifieringen EMICODE och den finska certifieringen M1.

Våra tekniska representanter finns alltid tillgängliga för dig, för att besvara tekniska frågor och ge produktrekommendationer.

Stöd och Förklaring

Produkternas egenskaper och prestanda utvecklas och optimeras i nära samarbete med professionella entreprenörer inom lim, fog och tätning. Detta görs för att garantera att hantverkare och konsumenter kan använda högkvalitativa produkter på enklaste sätt med maximala resultat.

Läs mer om vårt sortiment av sanitetsfogar.  

 

Våra Produkter

Upptäck Mer

Flexibla Byggfogar

Upptäck Mer
Bostik-Banner-Nordics-Construction-Facade-640x480.jpg
Bostik-Banner-Nordics-Construction-Facade-640x480.jpg