Our main brands

Bostik Globalt

Bostik around the world

top

Transportproduktionslinjer och marknaden utvecklas , samtidigt som de blir allt snabbare och krävande, därför är det viktigt att förstå hur rätt limlösning kan hjälpa:

  • Motsvarar högpresterande behov
  • Uppfyller hållbarhetskraven
  • Förbättrar slutanvändningens hållbarhet
  • Ökar designmöjligheterna
  • Sänker de totala kostnaderna

Bostik erbjuder innovativa transportlimslösningar och tätningsmedel från vår omfattande lista över experter inom dessa segment som strävar efter att möta morgondagens behov idag.

Allmänna transportlimer

Bostiks innovativa serie lim och tätningsmedel är utformade för att förbättra produktionen och prestandan på marknaden för lastbilar och släpvagnar, marin- och järnväg.

Bostiks hela sortiment av allmänna transportlimer och tätningsprodukter tillmötesgår mer än väl tillverkarnas behov. De erbjuder den hållbarhet och pålitlighet som våra kunder förväntar sig på de allmänna transportmarknaderna samtidigt som de minskar produktionstider, kostnader och miljö- / VOC-problem.

Limer för Aerospace

Bostiks Aerospace-limsystem är konstruerade för att möta de krav på  styrka, hållbarhet och säkerhet. Våra lim uppfyller kraven från flygindustrin för elasticitet, vridstyvhet, temperatur- och miljöbeständighet, vidhäftning till olika material och minimal ytbehandling.

Bostik är världsberömt inom flyg- och rymdindustrin för våra brandhämmande lim. Vi samarbetar med våra kunder för att driva innovation inom limningsteknik samtidigt som vi uppfyller alltmer krävande (Flam, rök och toxicitet) krav. Bostiks lim gör det möjligt för flygplanstillverkare att nå nya nivåer vad gäller styrka, säkerhet och tillförlitlighet.

Varför skall du välja Bostik för dina allmänna behov av lim och tätningsmedel ?

På Bostik förstår vi de olika limbehoven som din specifika applikation kräver. Eftersom vi är ett Arkema-företag och har forsknings- och utvecklingscentra runt om i världen kan vi erbjuda lokalt och skräddarsydd support i global skala.

Kontakta en Bostik-expert idag för att få din transport framåt.

Upptäck mer Lim för Transport och Aerospaceindustrin

Lim för Aerospaceindustrin

Läs mer
Airplane_Interior_shutterstock_545220661.jpg
Airplane_Interior_shutterstock_545220661.jpg

Allmänna transportlimer

Läs mer
Automotive_Sealant_640x480.jpg
Automotive_Sealant_640x480.jpg