Our main brands

Bostik Globalt

Bostik around the world

top

Applicering inom produktområde Interiör och Målning

UCA® står för Unique Compatibility Additives. Kompatibiliteten mellan tätningsmedel som fogmassa och väggspackel med målarfärg, garanteras tack vare vår unika och testade UCA®Teknologi. Bostiks fogmassa och väggspackel med certifieringen UCA®, erbjuder bästa möjliga färgkompatibilitet på grund av särskilt utvalda råmaterial, särskilda tillsatser och dedikerade anläggningar för R&D-tester. Alla produkter i denna portfölj har en klar och tydlig CE-märkering, EN 15651 del 2. 

Tätningsmedel som fogmassa och väggspackel används för att fylla och täta fogar, hål och fönsterramar innan de målas. Rätt lösning för varje uppgift är grundläggande för utmärkta resultat vid målning. I många fall är fogmassor, spackel och målarfärg mer eller mindre kompatibla. Oavsett utsätts målarproffsen för risker och utmaningar som kan påverka slutresultatet vid övermålning. Olika tekniska problem kan förebyggas med rätt produkter och förberedelser. 

Support och förklaring

Bostiks professionella produktportfölj Interiör och Målning har den franska A+ VOC-certifieringen och vissa av produkterna är även certifierade med EMICODE och den finska M1.

Produkternas egenskaper och prestanda har utvecklats och optimerats i nära samarbete med professionella målare och slutanvändare. Detta för att säkerställa att målare, entreprenörer och återförsäljare har tillgång till förstklassiga och smidiga produkter för perfekt slutresultat.

För mer information har vi utvecklat broschyren SMART PRO där vi beskriver de olika typerna av certifiering. Våra tekniska representanter finns alltid tillgängliga för dig, för att besvara tekniska frågor och ge produktrekommendationer. 

 

Våra Produkter