Our main brands

Bostik Globalt

Bostik around the world

top

Applicering av glastätningsmassa

Numera är användningen av glas i konstruktionen mycket varierande. Det går inte längre att föreställa sig en värld utan glas som byggnadsmaterial. Förutom i fönster och dörrar används glas även i badrum, kök, trappor och till och med som fasadbeklädnad. Eftersom glas används på många ställen, behöver det ofta tätas och ibland även limmas.

Jämfört med andra byggnadsmaterial är utvidgningskoefficienten för glas begränsad. Detta gör det nödvändigt att använda elastiska produkter med hög prestanda för att garantera en lång livslängd i relation till andra byggnadsmaterial. Oavsett om du behöver isoleringsglas, inbrottsäkert glas, säkerhetsglas, brandsäkert glas, belagt glas eller monumentglas så erbjuder Bostik ett sortiment av hög prestanda för varje glastyp och -användningsområde.

Alla produkter i denna portfölj har en klar och tydlig CE-märkering, EN 15651 del 2.

Glasmästare och professionella hantverkare anser att en produkts användningsområde och användbarhet är den viktigaste egenskapen medan kunder anser att hållbarheten och kvaliteten är viktiga startpunkter. Bostik samlar därför aktivt in marknadsuppgifter och insikter för att uppfylla kraven från både glasmästare och professionella hantverkare samt från våra kunder. 

Support och förklaring

För produktområdet Glazin Sealant kan vi erbjuda dig högpresterande silikon som passar de flesta glasapplikationer – från generella till mycket specialiserade uppdrag. Med exceptionell vidhäftning på glas, metall, timmer och murverk är våra glas- och beklädnadssilikoner oerhört beständiga mot alla väder och skador som orsakas av UV-strålning. Dessa glastätningsmassor kan användas som tätningsmassa för bilfönstret, garageporten eller tätningsremsor för dörrar. 

Sprickfritt fönsterkitt

H940 Glass'N'Seal Hybrid Putty från Bostik är sprickfritt och utvecklat för alla vanligt förekommande fönster och färger.

UPPTÄCK SMART PRO

Våra Produkter

30618145_h940_glass_n_seal_hybrid_putty_290ml_372x240px.jpg
30618145_h940_glass_n_seal_hybrid_putty_290ml_372x240px.jpg
H940 Glass'N'Seal Hybrid Putty
  • Product
Hållbart, elastiskt och övermålningsbart hybridfönsterkitt
window_glasil_372x240px.jpg
window_glasil_372x240px.jpg
Window Glasil
  • Product
Lättapplicerat, sprick- och krympfritt fönsterkitt
window_putty_0_3ltr_372x240px.jpg
window_putty_0_3ltr_372x240px.jpg
Window Putty
  • Product
Övermålningsbart syntetiskt fönsterkitt som är permanent plastiskt

Mer om Detta

Upptäck Mer

Monteringslim

Upptäck Mer
BANNERS_SMALL_160X120_Grabs_Adhesives.jpg
BANNERS_SMALL_160X120_Grabs_Adhesives.jpg