Our main brands

Bostik Globalt

Bostik around the world

Top

Bostik lanserar nu 3050 Fine plus, ett snabbhärdande universalhandspackel som är miljöanpassat och fuktskadestabilt. Perfekt för avjämningar, fallbyggnad och reparationer i skikt upp till 10 mm. Spacklets lättarbetade och fina konsistens ger en fantastisk slät yta med ett perfekt slutresultat som dessutom är gångbar efter bara 60 min.

3050 Fine Plus är utmärkt som finspackel på inspacklade eller ingjutna golvvärmeslingor samt för mindre lagningar på golv och vägg. Passar varierande typer av fasta och rena underlag så som betong, klinker, PVC, linoleum och spånskivor. Primerfri vid rena, fasta och icke sugande underlag.

För att möta byggbranschens krav på kvalitet och hållbarhet är 3050 Fine Plus fuktskadestabil och miljöanpassat. Den miljösmarta pappersförpackningen är ett led mot målet med hållbara förpackningar och kan enkelt återvinnas.

” Vi jobbar hårt för att förenkla våra kunders arbete. Vårt nya, lättarbetade universalhandspackel har tagits fram med tanke på proffsen och deras höga krav på produktens appliceringsegenskaper.”
Jenny Lundegard, produktchef, Bostik Nordic.

Om Bostik
Bostik är en global ledande specialist inom industriell tillverkning samt på bygg- och konsumentmarknaderna. I mer än ett århundrade har Bostik tillverkat innovativa lösningar som är smarta och anpassningsbara till det som formar människors vardag. Bostik ingår i kemikoncernen Arkema.