Varumärken och länder

Ta ditt kakel- eller klinkerprojekt till nästa nivå med Bostiks nya cementbaserade fogmassor MULTI GROUT PLUS och FLEX GROUT PLUS. I kombination med premiumsilikonen S755 SILICONE BATH & KITCHEN P får du de bästa förutsättningarna för att skapa kakel- och klinkerbeklädda ytor av högsta kvalitet med perfekt färgmatchning.

Välj mellan 12 populära kulörer för vägg-/golvfog och silikonfog för badrum, kök och andra ytor belagda med keramiska plattor. Samtliga produkter är utvecklade för att tåla hård belastning och är dessutom smutsavvisande.

”Äntligen kan vi presentera våra nya slitstarka och lättarbetade fogmassor. Tillsammans med vår premiumsilikon och vårt sortiment av fästmassor och tätskiktsprodukter erbjuder vi nu ett komplett system för plattsättaren - i flera färger.”  

Dorthe Vogt Johnsen, Product Manager Tiling & Wetroom, Bostik Nordic.

MULTI GROUT PLUS – NYHET!

Smidig och lättapplicerad cementbaserad fogmassa med hög slitstyrka och vatten- och smutsavvisande egenskaper. Multi Grout Plus har extra fin struktur och passar perfekt för projekt med sugande keramiska plattor. Kommer i 5kg och 20kg säck.

FLEX GROUT PLUS – NYHET!

Snabbhärdande cementbaserad fogmassa med hög slitstyrka och vatten- och smutsavvisande egenskaper. Flex Grout Plus har fin struktur och passar för projekt med exempelvis keramiska plattor, natursten eller granit. Fogmassan har en flexibel fogbredd på 2–20 mm och är enkel att rengöra. Kommer i 5kg och 20kg säck.

SILICONE BATH & KITCHEN P - NYA FÄRGER!

Premiumsilikon för sanitets- och byggfogar. S755 SILICONE BATH & KITCHEN är en extremt mögelresistent fog som motstår fukt, UV-strålning och korrosion från metaller. Den höga kvalitén säkerställer lång hållbarhet – ett tryggt och pålitligt val.

Produkter

bostik-nordic-product-image-640x480-Multi-Grout-Plus-20kg.jpg
bostik-nordic-product-image-640x480-Multi-Grout-Plus-20kg.jpg
Multi Grout Plus
  • Product
Cementbaserad fogmassa med extra fin struktur - för sugande keramiska plattor
bostik-nordic-product-image-640x480-Flex-Grout-Plus-20kg.jpg
bostik-nordic-product-image-640x480-Flex-Grout-Plus-20kg.jpg
Flex Grout Plus
  • Product
Snabbhärdande, cementbaserad fogmassa - för icke sugande keramiska plattor
bostik-nordic-product-image-640x480-S755-SILICONE-BATH-AND_KITCHEN-P_300ML.jpg
bostik-nordic-product-image-640x480-S755-SILICONE-BATH-AND_KITCHEN-P_300ML.jpg
S755 Silicone Bath & Kitchen P
  • Product
Premiumsilikon för sanitets -och byggfogar

Upptäck Mer

Top