Varumärken och länder

Konstruktion och konsument

Bostik är ett av världens största företag specialiserat på lim, tätnings- och byggprodukter.

Lim och tätning

Ett smart, komplett sortiment av professionella lösningar och koncept för hållbart och effektivt arbete med tätnings- och bindemedel både inomhus och utomhus. 

Fog för målning
Allround fog & lim
Glastätning
Silikon för våtutrymmen
Monteringslim
Fogskum
Brandtätning Flexibla Byggfogar

 

 

Vägg och golv 

Ett komplett sortiment av professionella lösningar och system för installation av alla typer av beklädning på väggar och golv.   

Vägglim
Fix & Fog
Väggspackel
Golvspackel
Golvlim för mjuka golv

 

Parkettlim

Montering & Lagning

För små reparationer och hemmaprojekt: ”Laga istället för att kasta!”

Superlim

Kontaktlim

Trälim

Epoxylim

 

Gör-Det-Själv

Smarta Produkter för Hemmafixaren!

Industriella lim

Våra limsystem används inom tillverkning och montering av komponenter inom många olika industrisegment. Från transport, bil och montering, till byggkomponenter och träbearbetning, samt används för limning av både styva och flexibla förpackningar. Vi samarbetar med globala tillverkningsledare för att förnya och tillverka smartare lim.

Varaktiga varor

Våra adhesiva system används i tillverkning och montering av komponenter över ett stort utbud av industriella sektorer, i allt från transport och montering till byggkomponenter och träsnideri. Vi samarbetar även med globala ledare inom tillverkningsbranschen för att skapa allt smartare adhesiva lösningar. 

Lim för Bilindustrin

 

Transport & Rymd

 

Monteringslim Industri

 

Byggnadsmaterial 

 

 

Avancerad förpackning

Våra adhesiva lösningar tillämpas för många konsumentvaror. Plattformen ”Avancerad förpackning” är specialiserad för att utveckla innovativa adhesiva lösningar för tillämpning inom moderna förpackningar. Dessa innovativa lösningar minskar användarkostnaden, förbättrar hållbarheten och ökar den funktionella effektiviteten.   

Bostiks adhesiva produkter för tejpning och etikettmärkning uppfyller behoven även vid de mest krävande och utmanande tillämpningsområdena. Genom att förbättra tillverkningseffektiviteten och förbättra varumärkets estetik, uppfyller desssa adhesiva produkter för tejp och etiketter även kundernas behov.  

Konsumtionsvaror

 

Tejp

 

Etiketter

 

Massa och papper

 

Flexibel laminering

 

Tätning och beläggning

 

Förpackningar som kan återförslutas

 

 

 

Hygienprodukter (nonwowen) 

Våra innovationer har skapat en evolutionär utveckling inom branschen för hygienprodukter över hela världen. Vi har utvecklat allt från den första fästanordningen för elastiska blöjor till revolutionerande strechfästen och det första högpresterande elastiska fästet av olefinplast.  

Smarta adhesiva lösningar levereras enkelt, enhetligt och personanpassat, var du än befinner dig i världen. Genom att tillämpa vår djupa förståelse för kundernas behov inom hygiensegmentet, kan vi erbjuda dig den särskilda sakkunskapen du behöver för att skapa, testa och förfina produkter som ger nöjda kunder, uppfyller funktionella kriterier och slutligen ger din verksamhet ett mervärde.  

 

Spädbarnsprodukter

Menstruationsskydd

Inkontinensprodukter

 

Top