Our main brands

Bostik Globalt

Bostik around the world

top

Våra produkter och system används över hela världen. Inom tillverkning och montering av delar till industrin och hygienprodukter, i byggkomponenter till nya byggnader och renovering, i våra kunders och slutanvändares dagliga liv för att hantera reparationer, monteringar och byggprojekt.  

Konstruktion och konsument

Tätning och limning

Ett smart, komplett sortiment av professionella lösningar och koncept för hållbart och effektivt arbete med tätnings- och bindemedel både inomhus och utomhus. 

Fasad och Bygg Takläggning
Paneler och isolering Monteringslim och fästmassor
Glastätning Brandskydd
Interiör och Målning Fogskum
Allround fog & lim

 

 

Vägg och golv 

Ett komplett sortiment av professionella lösningar och system för installation av alla typer av beklädning på väggar och golv.   

Vägglim

för tapeter, glasfiber-, textil- och vinylbeläggningar

 

Fix & Fog

Kakellim, våtrumssystem, cementfogmassa, murbruk 

 

Förberedande produkter – vägg

Spackel, gipsbruk, grundnings- och borttagningsmedel, isolering

Golvberedning 

Golvputsbetong, grundningsmedel, underlager, självnivellerande sammansättningar, fukttäta membran

 

Mjuka golvmaterial

Adhesiva medel och lösningar för LVT-golv, mattor, vinyl, gummi, linoleum

Parkettgolv

Parkettgolv  Adhesiva medel och lösningar

Konsument

Från hemförbättring till reparationer och hantverk, åtar vi oss att uppfylla våra konsumenters dagliga behov och tillhandahålla produkter som ger resultat av hög kvalitet. Vårt konsumentsortiment kompletteras med omfattande erbjudanden för dekoration, golvmaterial, plattsättning och fuktsäkring. 

Reparationer och montering
För små reparationer och hemmaprojekt: ”Laga istället för att kasta!”

Kontors- och hantverksmaterial
Blu Tack®: en grundpelare i vårt utbud av kontors- och hantverksmaterial används över hela världen

Tätnings- och bindemedel 
Tätnings- och gripbindemedel ger snabba och professionella resultat vid Gör-Det-Själv-projekt

 

Industriell montering

Hållbara varor

Våra adhesiva system används i tillverkning och montering av komponenter över ett stort utbud av industriella sektorer, i allt från transport och montering till byggkomponenter och träsnideri. Vi samarbetar även med globala ledare inom tillverkningsbranschen för att skapa allt smartare adhesiva lösningar. 

Flygindustrin Montering
Byggkomponenter och träsnideri Tekniska bindemedel
Elektriska apparater Fordon och allmänna transporter
Kompositlaminat och textiler Filtrering

 

Avancerad förpackning

Våra adhesiva lösningar tillämpas för många konsumentvaror. Plattformen ”Avancerad förpackning” är specialiserad för att utveckla innovativa adhesiva lösningar för tillämpning inom moderna förpackningar. Dessa innovativa lösningar minskar användarkostnaden, förbättrar hållbarheten och ökar den funktionella effektiviteten.   

Bostiks adhesiva produkter för tejpning och etikettmärkning uppfyller behoven även vid de mest krävande och utmanande tillämpningsområdena. Genom att förbättra tillverkningseffektiviteten och förbättra varumärkets estetik, uppfyller desssa adhesiva produkter för tejp och etiketter även kundernas behov.  

Flexibel förpackning

Papper, kartong och konsumentförpackningar

Tejp och etiketter

 

Hygienprodukter (nonwowen) 

Våra innovationer har skapat en evolutionär utveckling inom branschen för hygienprodukter över hela världen. Vi har utvecklat allt från den första fästanordningen för elastiska blöjor till revolutionerande strechfästen och det första högpresterande elastiska fästet av olefinplast.  

Smarta adhesiva lösningar levereras enkelt, enhetligt och personanpassat, var du än befinner dig i världen. Genom att tillämpa vår djupa förståelse för kundernas behov inom hygiensegmentet, kan vi erbjuda dig den särskilda sakkunskapen du behöver för att skapa, testa och förfina produkter som ger nöjda kunder, uppfyller funktionella kriterier och slutligen ger din verksamhet ett mervärde.  

 

Spädbarnsprodukter

Menstruationsskydd

Inkontinensprodukter