Bostik around the world

 Our main brands

Smart beskriver känslan och andan i Bostiks verksamhet och varumärke.   

Vår vision är ett brett sortiment av produkter, systemer och lösningar som gör vår värld säkrareflexiblare, effektivareoch samt bemöter de dynamiska utmaningarna i vår miljö.  

Vår mission är att utveckla innovativa, lösningar för att möjliggöra att allt som monteras, byggs eller skapas blir smartare och mer anpassningsbart till de drivkrafter som formar vårt dagliga liv. Vi skapar smarta produkter och lösningar genom att alltid se till att tillföra ett nytt och innovativt perspektiv i vårt arbete.  

Säkerhet  

Vi tillämpar innovativa teknologier för att bemöta regulatorisk efterlevnad samt hållbarhets- och miljömässiga utmaningar. Vi fortsätter att åta oss säkrare lösningar för att uppfylla strikta säkerhetskrav som garanterar hälsan och välmåendet hos personer som tillverkar, använder och drar fördel av våra smarta lösningar.   

Effektivitet  

När våra smarta lösningar används i ett komplett system kan kunder och användare uppnå högsta möjliga prestandanivå och kvalitet, samtidigt som kostnaderna minskar och produktiviteten ökar.   

Flexibilitet  

Våra produkters höga prestanda möjliggör anpassning till alla typer av ytor och material även under krävande förutsättningar. De är enkla att använda och erbjuder fler fördelar än andra fognings- och fästmetoder.  

Responsivitet  

Vi använder kontinuerligt innovation och teknisk expertis för att leverera smarta lösningar som kombinerar överlägsen fästprestanda med andra funktioner, för att bemöta de ständigt föränderliga och ökande kraven från våra marknader, kunder och slutanvändare.  

Från brandsäkra fogmassor till fästanordningar på blöjor som dessutom byter färg när de blir blöta, visar att våra smarta produkter kan så mycket mer än att bara limma ihop saker.  

Några exempel på innovationer utvecklade av Bostik 

AxiosTM  

Revolutionerande parkettlim baserat på Tri-Linking Polymer-teknologi med ljudreducering och obegränsat fukt-/ångskydd för alla typer av parkett.   

Fix & Flash / Fix & Glue 

Nästa generations superlim. Vår avancerade teknologi med metoxi-etyl cyanoacrylat ger användare möjlighet till snabbare och enklare reparationer än vid användning av traditionella superlim, men på ett säkrare sätt och med mer pålitliga och långvariga resultat.  

 

Born2BondTM 

MECA-baserade teknologiska snabbverkande lim med en patenterad formulering för svag lukt möjliggör en bekvämare tillverkningsmiljö och lösningar för låg blomning som passar utmärkt för massproduktion i utvalda branscher.  

 

Kizen®  

Nästa generations smältlim för vidhäftning av lådor och kartonger. Möjliggör produktionseffektivitet från avfallseliminering, minskning av beläggningsvikten och snabba torktider.  

 

BrillianceTM  

Världens första högpresterande och elastiska fästanordning av olefin. Denna patenterade formulering gör att du slipper välja mellan hög prestanda och maximal drifteffektivitet genom att eliminera så många av de processutmaningar som möjligt som din verksamhet ställs inför varje dag.  

 

Top