Varumärken och länder

I vår roll som utvecklare av innovativa limlösningar och som partner till några av de mest komplexa industriutmaningarna, så har vi på Bostik, Arkemas limlösningsdivision, en naturlig anknytning till hållbarhet, återvinning och innovativt samarbete. Nu har det blivit dags för oss att ta steget ut och intensifiera våra åtgärder på alla nivåer – med ett enda mål i sikte: Att fortsätta reducera vårt miljöavtryck och öka vårt positiva bidrag via våra produkter, processer och samhällsinsatser.

Därför är hållbarhet kärnan i våra smarta limlösningar. Med hjälp av ett ramverk utvecklat av vårt moderföretag Arkema och som är förankrat i FN:s utvecklingsmål utvärderar vi systematiskt våra limlösningar så att allt fler av dessa bidrar till en mer cirkulär ekonomi och en mer hållbar värld.

Vi strävar mot att bli hållbarhetsförespråkare. Gå med i vår rörelse. Lär dig mer om de steg vi tar för att närma oss en hållbar framtid genom våra nya poddsändningar.

LYSSNA PÅ VÅRA PODDSÄNDNINGAR OCH LÄS VÅRA NYHETSBREV

Vi är övertygade om att vi endast kan uppnå de här målen genom att samarbeta med vårt ekosystem. I syfte att dela våra kunskaper, lära av andra och snabbare skapa de innovativa lösningar vi behöver för att göra världen mer hållbar har vi inlett partnersamarbeten med ett spektrum av intressenter som bl.a. täcker in kunder och branschpartner, oberoende organ, offentliga institutioner och den akademiska världen.

Upptäck Arkemas policy för samhällsansvar

Arkemas tillväxtstrategi vilar på 4 pelare, varav en utgörs av företagets samhällsansvar (CSR). Genom att stödja FN:s Global Compact-nätverk och efterleva Responsible Care®-initiativet har Arkema riktat in målsättningen för sitt samhällsansvar på att skapa värde för såväl intressenter som för företaget.

För att uppnå målsättningen verkar Arkema som en ansvarstagande tillverkare som utmärker sig för en kontinuerlig utveckling och förstklassig drift genom att skapa hållbara produkter inom ramen för en ansvarsfull innovation och genom att främja nära relationer med intressenter via en öppen och konstruktiv dialog.

UPPTÄCK ARKEMAS POLICY FÖR SAMHÄLLSANSVAR

Mer om miljö & hållbarhet

Certifieringar, märkningar och dokumentation

Läs mer!
bostik-nordic-banner-sustainability.jpg

Biobaserade lim

Läs mer!
bostik-se-image-bio-based-03.jpg

Användning av biobaserat material - Frågor och svar

Läs mer!
bostik-se-image-bio-based-02.jpg

Grått har aldrig varit så grönt

Läs mer!
Proxima_Banner_640x480_ofr-recycled.jpg

Hållbara förpackningar - Frågor och svar

Läs mer!
bostik-nordic-en-sustainability-pcr.jpg
Top