Značky a krajiny

V roku 2022 bola spoločnosť Arkema prvýkrát certifikovaná spoločnosťou Top Employer, a to vo Francúzsku, Číne, Spojených štátoch a v Brazílii. V roku 2023 bola v týchto štyroch krajinách certifikácia Top Employer obnovená. Toto osvedčenie hodnotí sociálnu klímu a postupy ľudských zdrojov v spoločnostiach po celom svete.

Táto nová certifikácia oceňuje exceletnosť HR postupov našej spoločnosti v štyroch krajinách, ktoré sú zodpovedné za dve tretiny našich zamestnancov a najímajú ľudí po celom svete. 
Ročný prieskum inštitútu Top Employers Institute dôkladne analyzuje zásady, procesy a kroky spoločnosti Arkema v oblasti ľudských zdrojov a je založený na hĺbkovom audite pomocou konceptu HR Best Practices, ktorý sa skladá z 20 tém a 400 otázok. 
Prísny a objektívny proces hodnotenia kontroluje všetky aspekty ľudských zdrojov: HR stratégiu, digitálny leadership v HR, pracovné prostredie/pracovné podmienky, integráciu, značku zamestnávateľa, náborový proces, riadenie kariéry, hodnoty/etiku, CSR politiku, proces odmeňovania a uznania v práci, angažovanosť, diverzitu a začlenenie.  
 

Certifikačný program Top Employers Institute umožňuje zúčastneným organizáciám, aby boli uznané ako preferovaní zamestnávatelia. Som veľmi hrdý, že sú opäť zahrnuté všetky štyri krajiny, ktoré sú pre našu skupinu veľmi dôležité. Toto ocenenie hodnotí konštantné úsilie, ktoré vynakladáme na inovácie a zlepšovanie našich HR postupov, aby sme si udržali vysokú úroveň excelencie v riadení našich ľudských zdrojov. Podporuje tiež našu atraktivitu v čase, keď máme veľké problémy s náborom vo Francúzsku, Spojených štátoch, Brazílii a Číne. Konečne skutočná záruka kvality našich náborových procesov a procesov riadenia kariéry, ktoré pomáhajú našim zamestnancom udržať si nasadenie a spokojnosť pri práci.

Naša spoločnosť ročne naberá priemerne 1 300 až 1 800 zamestnancov po celom svete, z ktorých 70 % je vo Francúzsku, Číne, Spojených štátoch a Brazílii. Top Employers Institute, ktorý bol založený pred viac ako 30 rokmi, certifikoval viac než 1 857 organizácií v 123 krajinách.

Top