Márkák és országok

Bostik u Ključnim Pokazateljima

Bostik je prisutan u 45 zemalja, uključujući 54 proizvodna, distribucijska, prodajna i administrativna centra.

Bostik, dio Arkema Grupe

Bostik je poslovna linija rješenja za lijepljenje Arkema grupe. Nadovezujući se na jedinstveni skup znanja o materijalima, Arkema nudi portfelj prvoklasnih tehnologija za rješavanje sve veće potražnje za novim i održivim materijalima. S ambicijom da 2024. postanu najveći u izradi specijaliziranih materijala, grupa je strukturirana u 3 komplementarna, fleksibilna i visoko inovativna segmenta posvećena specijalnim materijalima - rješenja za lijepljenje, napredni materijali i specijalni premazi - što čini oko 80% prodaje grupe te su dobro pozicionirani i konkurentni u segmentu međuproizvoda.

Arkema nudi vrhunska tehnološka rješenja za nove izazove poput novih energija, pristupa vodi, recikliranja, urbanizacije i mobilnosti te njeguje trajni dijalog sa svim svojim dioničarima. Grupa je ostvarila prodaju od 8,7 milijardi eura u 2019. godini, a posluje u 55 zemalja s 20.500 zaposlenih širom svijeta.

Globalni Lider u Tehnologijama Izrade Ljepila

Bostik je jedan od najvećih proizvođača ljepila i brtvila. Širom svijeta zapošljavamo oko 5000 ljudi u 50 zemalja na pet kontinenata. Naši kupci dolaze s različitih tržišta, ponajviše iz industrijske proizvodnje, građevine i potrošačkog sektora.

Razvijamo inteligentna rješenja za brtvljenje i lijepljenje danas i za budućnost.

Pažljivo pratimo tržišne trendove i neumorno radimo na postavljanju pionirskih i održivih rješenja na 6 platformi za istraživanje i razvoj.

Bostik doprinosi i koristi vještinu grupe Arkema u specijalnim materijalima

Pametne Inovacije

Naš identitet temelji se na inovacijama.

Energično pratimo inovacije, primjenjujući najnovija tehnološka dostignuća u razvoju “inteligentnih” ljepila. Naša povijest prepuna je primjera Bostik tehnologija koje su osvojile tržište - od paste za lijepljenje tapeta na bazi krumpirovog škroba do elastičnog ljepila za pričvršćivanje za pelene.

Danas je naša predanost inovacijama jaka kao i uvijek. Stvaramo inovacije s našim klijentima putem globalne mreže za istraživanje i razvoj, koja se sastoji od triju međunarodnih centara za pametnu tehnologiju i 11 regionalnih centara. I mi razlikujemo svoje poslovanje kroz ovo ulaganje. To je razlog zašto je 2014. godine 15% prodaje Bostika došlo od proizvoda lansiranih u prethodne tri godine.

Top