Márkák és országok

Primjena

Ljepila u asortimanu Bostik mogu se koristiti za lijepljenje raznolikog spektra podnih obloga, uključujući LVT, ploče od vinila, tepihe, gumu ili linoleum na standardne podloge. Naša ponuda se neprestano širi zahvaljujući širokom spektru podnih obloga dostupnih na tržištu. Da bismo udovoljili ovoj potražnji, isporučujemo ljepila idealna za današnje izvođače radova na postavljanju podova i pogodna za lijepljenje različitih obloga i podloga.

LVT i Vinil Ljepila za Podove

Naš asortiman vinilnih ljepila za podove neprestano raste zahvaljujući širokoj paleti PVC podnih obloga dostupnih na tržištu.

Da bismo udovoljili ovoj potražnji, isporučujemo širok izbor vinilnih ljepila savršenih za podopolagače modernih podova i prikladnih za lijepljenje na različite površine i podloge.

Za uporabu u različitim okruženjima, za velika opterećenja, opterećenja na kotačima ili ekstremnim klimatskim uvjetima, dizajnirali smo asortiman vinil ljepila za podove koji ne sadrži otapala. Naša pametna ljepila idealna su za lijepljenje ploča i podnih obloga od vinil pločica.

Zbog prirodnih varijacija u podovima i promjenama u atmosferskoj temperaturi i vlažnosti, potrebna je potpuna prionjivost podne obloge na podlogu. Ova metoda ugradnje pomaže minimizirati bilo kakvo kretanje kako bi se osiguralo da podovi rade onako kako su dizajnirani i imaju produženi vijek trajanja.

Proizvodi iz našeg asortimana vinilnih ljepila pokazuju karakteristike kao što su snažna rana čvrstoća lijepljenja i visoka otpornost na migraciju plastifikatora te lako gletovanje.

Ljepila za Tepihe za Komercijalne Podne Projekte

Za ugradnju tepiha Bostik nudi veliki raspon rješenja za lijepljenje podova, tepih pločica i podloga, koja su posebno razvijena za upotrebu u komercijalnim objektima.

Naš asortiman proizvoda, uključujući ljepilo za tepih ploče, sprej ljepilo za tepih i kontaktne sprejeve za lijepljenje, pruža jednostavnost, dobre karakteristike i sigurnost.

Osim toga, naši sustavi za lijepljenje tepiha savršeno su rješenje tamo gdje je potreban dug vijek trajanja, posebno dizajnirani za stvaranje dugotrajnih veza između tepiha i podloga uobičajenih za elastične podne obloge.

Još jedna prednost u lijepljenju tepiha: smanjuje prašinu između tepiha i poda. Budući da su površine vezane, smanjeno je trenje, čime se stvaranje prašine svodi na minimum.

Uz to, razvoj grinja dramatično se smanjuje kao rezultat lijepljenja tepiha, pružajući zdraviji ambijent za sve stanare.

Ljepilo za Podove od Gume i Ljepilo za Sportske Podove

Bilo da postavljate podove od gume u zahtjevnom pješačkom području ili tražite ljepilo za sportsku dvoranu, teretanu, ured, tržni centar, izložbeni centar, dizalo ili umjetnu travu, imamo savršene izvedbe ljepila za taj posao.

Naš asortiman ljepila za gumu i sportske podove pokriva brojne proizvode poznate po jednostavnosti upotrebe, sposobnosti gletanja, fleksibilnosti i brzini nanošenja.

Idealne za lijepljenje na porozne i neporozne podloge, naša rješenja i sustavi također pokrivaju širok spektar vremena stvrdnjavanja i karakteristika materijala.

Pronađi više Elastične Podne Obloge

Ljepila Za LVT, PVC, CV Podne Obloge

Pronađi
soft-flooring_640x480.jpg
Top