Márkák és országok

Transformacija i prilagodljivost: Kako se ljepila razvijaju da bi odgovorila izazovima održivog svijeta. - intervju Vincenta Legrosa za BFM Business

Svojom stručnošću u sastavljanju materijala, znanjem o novim ljepilima i istraživačkim mogućnostima odlučili smo odigrati ključnu ulogu u svijetu koji se mijenja. Svakodnevno radimo sa svim našim partnerima na razvoju naših proizvoda, a također podržavamo naše kupce u njihovoj transformaciji prema održivijim proizvodima.

Vincent Legros, predsjednik i izvršni direktor Bostika, intervjuiran je u posljednjem izdanju BFM Business 'Decryptage Stéphanea Pedrazzija i podijelio je uvide u to kako se prilagođavamo da bismo stvorili održiva rješenja i doprinijeli produktivnosti industrije.

Ulaganje u istraživanje i razvoj i održiv pristup pomažu našim proizvodima i našim klijentima da budu konkurentniji. Zašto se ljepila toliko razvijaju? Zato što doprinose produktivnosti industrije. Kad ćemo u budućnosti lijepiti brodove umjesto da ih sastavljamo ili spajamo, bit će to zato što je produktivnije, a time također pomažemo našim klijentima u smanjenju troškova.

Pogledajte intervju kako biste saznali više o našem okviru održivog razvoja, ulaganjima u istraživanje i razvoj te kako omogućujemo stvaranje održivih rješenja u svim industrijama.

Top