Belangrijkste merken

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

top

Met onze producten willen wij de wereld veiliger, flexibeler en duurzamer maken!

Bostik richt zich echter niet alleen op het maken van producten die zorgen voor een sterke verbinding. De mensen die bij Bostik werken, vormen namelijk de lijm die alles binnen onze organisatie met elkaar in verbinding brengt. Aan deze verbindingen danken wij ons succes!

Iedere dag zie ik mensen die zich met veel passie inzetten voor het succes van  Bostik. Op welke afdeling of locatie ik ook kom, zie ik mensen samen creatieve en innovatieve oplossingen bedenken. Elkaar ondersteunen, de schouders er onder zetten in drukke perioden en soms met wat discussie, maar bovenal met veel plezier de klus klaren.

Ik ben zeer trots dat ik mij van deze club fantastische mensen Managing Director mag noemen en dagelijks met hen mag samenwerken. Hierbij richten wij ons altijd op de wensen van onze klanten in een snel veranderende wereld.

Heb ik je geïnspireerd en wil jij ook blijven plakken bij Bostik? Dan nodig ik je uit om op deze website meer te lezen over Bostik als werkgever en te solliciteren op een van onze openstaande vacatures.

Wie weet zie ik jou binnenkort je steentje bijdragen in onze wereld van sterke verbindingen!

Let’s stick together!

Vincent Imbos

Managing Director