Merken en landen

Neem, als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten, snel contact op met Bostik. Neem snel contact op met Bostik als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten.

Slimme toepassingen voor verzorgingsproducten voor vrouwen

Pad bevestiging. Onze slimme lijmen stellen u in staat een pad te produceren die altijd blijft plakken, op zijn plaats blijft en niet scheurt bij het verwijderen. Ze passen zich eenvoudig aan voor optimale hechting op de meeste materiaalontwerpen, weefsels, oppervlaktebehandelingen en uitrekkingen. De optimale verwerkbaarheid biedt constantere prestaties bij tal van toepassingen en een breed temperatuurbereik.    

Constructie. Innovatieve samenstellingen voor uitmuntende verwerkbaarheid. Lage viscositeit voor aanzienlijke kostenbesparingen door een gereduceerd verbruik en lagere aanbrengtemperaturen. De hechting blijft stabiel zelfs bij zware omstandigheden tijdens het transport of bij opslag.

Kennis delen in de BOSTIK ACADEMY

Ons kenniscentrum door en voor professionals!

Bij de BOSTIK ACADEMY kun je terecht voor een trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. Ons bekwame technische team geeft je op een praktische manier informatie over ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de branche. Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte trainingen aanbieden voor teams. Laat het ons weten!

ONTDEK DE BOSTIK ACADEMY

Ontdek meer over Lijm voor hygiëne voor eenmalig gebruik

Incontinentiemateriaal volwassenen

Meer informatie
bostik-global-market-hygiene-adult-incontinence-640x480.png
Top