Merken en landen

De capaciteit van Bostik om de opkomende trends te identificeren stelt ons in staat onze concurrenten voor te zijn bij het lanceren van nieuwe oplossingen die aan deze uitdagingen voldoen. Van de capaciteit om de modernste geperforeerde toplagen te gebruiken tot het behoud van integriteit met dunnere kernlagen, onze constant veranderende ons constant veranderende assortiment van slimme lijmoplossingen biedt u de flexibiliteit om snel en succesvol op de veranderingen van de markt in te kunnen springen.
 
Neem, als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten, snel contact op met Bostik. Neem snel contact op met Bostik als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten.

Slimme toepassingen voor verzorgingsproducten voor volwassenen

Stretch. Keer op keer rekken... met dezelfde prestaties en zonder vormverlies. Slim genoeg om eenvoudig opnieuw aangebracht te worden. Onze rekbare kleefmiddelen zijn zowel zacht als slim. Ze zijn tevens uitzonderlijk stevig opdat zodat uw product zijn vorm behoudt, discreet blijft en uw klanten een droog en comfortabel gevoel geeft.   
Elastische hechting. Om optimaal van het leven te genieten, zorgen onze slimme lijmen ervoor dat uw producten alle bewegingen kunnen volgen. Uw producten volgen elke beweging maar blijven stevig op hun plaats om doorlekken te voorkomen. Een unieke samenstelling voor sterke lijmkracht en rek, ongeacht de gebruikte substraten of processen. U heeft dus slechts dit kleefmiddel nodig voor al uw rekbare verbindingen.
Constructie. Slim genoeg om een krachtige verbinding en hechting te maken tussen verschillende lagen. Unieke samenstelling om de door uw klanten gewenste zachtheid te bieden. Hoogwaardige prestaties met beperkte geur en beter kleurresultaat.
Vochtindicator. Laat het zorgpersoneel weten wanneer het product verwisseld moet worden. Slimme lijmen helpen uw producten de huid droog en gezond te houden dankzij een betrouwbare en duidelijk zichtbare kleurverandering. Een betrouwbare kleurverandering ongeacht temperatuurschommelingen en zware omstandigheden bij verzending of opslag.

Kennis delen in de BOSTIK ACADEMY

Ons kenniscentrum door en voor professionals!

Bij de BOSTIK ACADEMY kun je terecht voor een trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. Ons bekwame technische team geeft je op een praktische manier informatie over ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de branche. Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte trainingen aanbieden voor teams. Laat het ons weten!

ONTDEK DE BOSTIK ACADEMY

Ontdek meer over Lijm voor hygiëne voor eenmalig gebruik

Vrouwelijke hygiëne

Meer informatie
bostik-global-market-hygiene-feminine-hygiene-640x480.png
Top