Merken en landen

Bostik 'smart adhesives' zijn overal aanwezig. Vaak als een krachtige onzichtbare kracht, zijn we letterlijk verbonden met elk aspect van het dagelijkse professionele en privéleven van mensen. Gehecht aan vele industrieën over de hele wereld.
Wij helpen je bij het creëren en overwinnen van elke uitdaging. Het is onze ambitie om jou in staat te stellen alles te creëren wat in je opkomt. Omdat we jou en je doelen kennen en waarderen, jouw wereld. We waarderen jou als onze klant. We zijn gehecht aan jouw wereld.

Onze Visie

Met onze lijmoplossingen maken we de wereld veiliger, flexibeler en efficiënter.We reageren actief op de altijd veranderende uitdagingen die zich in onze omgeving voordoen.

Onze Missie

Het ontwikkelen van innovatieve lijmoplossingen die zijn toegespitst op de veranderende wereld om ons heen. Zo kunnen verwerkers slimmer en duurzamer assembleren, bouwen en construeren.

Bostik: Lijmtechnologieën

Onze producten doen veel meer dan enkel het verlijmen van onderdelen. We ontwikkelen al meer dan een eeuw slimme oplossingen waarmee het dagelijks leven vereenvoudigt.

Bostik lijmen zijn bijna overal terug te vinden: aan het begin van het leven en het einde ervan, van thuis tot kantoor, van levensmiddelen tot transport. Onze lijmsystemen worden gebruikt voor ontelbare toepassingen. Deze producten zijn misschien nauwelijks te zien, maar hebben wel een grote impact: ze dragen bij aan een wereld die veiliger, flexibeler, efficiënter en verstandiger is.

Een Internationale Marktleider in Lijmtechnologieën

Bostik is één van de grootste lijm- en kitproducenten. Ons bedrijf telt wereldwijd 5.000 werknemers die zijn verspreid over 50 landen, verdeeld over vijf continenten. Onze klanten zijn werkzaam in uiteenlopende markten, maar vind je met name in de industriële productie, de bouwmarkt en de consumentensector.

Bostik-lijmen worden gebruikt binnen de fabricage en assemblage van producten binnen diverse sectoren. Denk daarbij aan de gehele bouwkolom en de auto-, spoorweg- en luchtvaartindustrie, maar ook aan markten die zich bezig houden met het fabriceren van verpakkingsmateriaal, tapes, labels, elastische lamineringen en schoeisel.

Onze industriële activiteiten breiden we continu uit, waarbij we samenwerken met grote producerende spelers: van toonaangevende automerken tot de ‘big food companies’.

Daarnaast worden onze slimme lijmsystemen wereldwijd gebruikt voor zowel de bouw van nieuwe panden als renovatieprojecten. We bieden oplossingen voor het leggen van vloeren, betegelen, vochtwering, afdichtingen, decoratie en inrichting, montage en isolatie.

Slimme Innovatie

Onze slimme producten worden ondersteund door innovatie.

We zijn als bedrijf continu aan het innoveren door de nieuwste geavanceerde technologieën toe te passen bij het ontwikkelen van 'slimme' lijmen. Onze archieven puilen uit met voorbeelden van baanbrekende Bostik-technologieën - van behangpasta op basis van aardappelzetmeel tot elastische sluitingen met een lijmlaagje voor luiers.

Onze inzet op het gebied van innovatie is nog altijd even groot. Dat doen we samen met onze klanten via een internationaal R&D netwerk, dat bestaat uit drie internationale centers voor slimme technologie en 11 regionale centers. Dankzij deze investering onderscheiden we ons van onze concurrenten. In 2014 werd 15% van de omzet van Bostik behaald met producten die in de drie voorgaande jaren werden geïntroduceerd.

Top