Merken en landen

De gekko is het beeldmerk van Bostik.

Al eeuwenlang zijn wetenschappers geïntrigeerd door dit diertje, dat een van de meest effectieve kleefstoffen heeft ontwikkeld die de mens kent. Ze kunnen zich aan bijna elk oppervlak hechten, met wel een meter per seconde tegen gepolijst glas oprennen en zelfs hun hele lichaamsgewicht gemakkelijk met één teen dragen.

Als centraal beeld en element van ons nieuwe imago is de gekko een inspirerend voorbeeld van zelfklevende innovatie uit de natuur.

Ook het merk Bostik blijft hangen op een manier die inspirerend, betekenisvol en anders is. De gekko staat voor slimheid, efficiëntie en aanpassingsvermogen aan zijn omgeving, en symboliseert daarmee ons vermogen om de hedendaagse uitdagingen van de markt het hoofd te bieden en daarnaast innovatieve nieuwe mogelijkheden voor toekomstige lijmen te ontwikkelen. 

U komt de Bostik Gekko en onze slimme productverpakkingen online en in de winkel vanzelf tegen - of misschien heeft u ze al eens gezien tijdens een van onze verschillende gesponsorde evenementen.

Top