Merken en landen

Performance

Prestaties zijn de hoeksteen van elk bedrijf. Bostik is veeleisend op dit gebied.
Financiële prestaties, operationele prestaties, maar ook meer kwalitatieve en collectieve prestaties. Het is een waarde die uitmuntendheid weerspiegelt en ook de prestaties van onze innovatieve materialen.

Empowerment

Empowerment is een contract van vertrouwen, dat wil zeggen, de andere persoon vertrouwen om vooruit te komen en dat vertrouwen waar te maken. Het is ook het vermogen om te weten hoe te delegeren en ervan overtuigd te zijn dat iedereen, op zijn of haar niveau, een verschil kan en moet maken.

Solidarity

Solidariteit is een historische waarde bij Arkema en Bostik. Het is ons vermogen als team te werken, een collectieve kracht die individueel talent overstijgt.
Het zet ons talent aan het werk voor een gemeenschappelijk project, onder één banner, “One BOSTIK”.

Simplicity

Eenvoud is een manier van zijn, een gemoedstoestand. Het is het feit dat je bescheiden blijft en weet hoe je jezelf in twijfel moet trekken. Het is een manier van handelen, des te belangrijker in de complexe wereld van vandaag. Het is weten hoe je je prioriteiten moet beheren en direct ter zake moet komen, door dingen eenvoudig te presenteren om flexibel en efficiënt te zijn.

Inclusion

De sociale rol van een bedrijf wordt steeds duidelijker; het kan niet worden beperkt tot binnen de grenzen van het bedrijf. Het omvat alle belanghebbenden. Diversiteit en inclusie gaan hand in hand en Bostik moet op dit gebied voorbeeldig zijn. Iedereen moet erbij betrokken zijn omdat diversiteit voor de Group een essentieel middel is om haar ambities waar te maken.
Top