Bostik around the world

Belangrijkste merken

Niet iedere dag is even rooskleurig, zeker niet sinds het begin van de pandemie. Maar met de wetenschap dat ik een sterk merk vertegenwoordig en daarbij innovatieve technische oplossingen biedt, is alles in perspectief te plaatsen en ga ik er iedere ochtend weer helemaal voor!

Ik ben bij Bostik begonnen, omdat het bedrijf zocht naar een opvolger voor een collega die met pensioen zou gaan. Ze hebben me hiervoor toe benaderd en de keuze wat voor mij eigenlijk heel eenvoudig; Bostik is een serieus bedrijf dat wereldwijd aan de top staat, met uitdagingen van niveau en waar het contact tussen collega’s heel belangrijk is.

Daarnaast kan ik door mij werk bij Bostik ervaring blijven opdoen in mijn vakgebied. Zo hebben we met het complete Wall & Floor-team de Bostik SL C980 XPS - productpagina verder uitgebouwd. Dit product was in eerste instantie enkel bedoeld voor het egaliseren van vloeren van loodsen of laadperrons, maar we hebben er ook een 'betonlook' product van gemaakt. Nu is het ook perfect toe te passen in winkels of woningen, omdat we de toepassingen hebben uitgebreid.

Natuurlijk maakt niet alleen ‘het werk’ werken bij Bostik memorabel. Ook de teambuildingmeetings dragen bij aan ‘gekke herinneringen’. Daarnaast geniet ik altijd weer van de opvolging van mooie projecten. Denk daarbij aan het NAVO-hoofdkwartier in Brussel, het Koninklijk Paleis, het Europees Parlement, het Spa Francorchamps circuit, de luxe hotels, "celebrity"-huizen en zelfs een Ferrari-garage!

Zoals bij alle bedrijven, is niet alles bij Bostik perfect geregeld. Zo vind ik dat er nog stevig gesleuteld mag worden aan de interne communicatie én het respect voor de Franse taal. Bostik Benelux is voor 30% van de omzet deels Franstalig en toch ontvangen we nog maar zelfden communicaties in het Frans en spreekt maar 1 of 2 % van de collega’s Frans.

Top