Bostik around the world

Belangrijkste merken

Kleefstoffen voor luiers

Kruipen, lopen, vast slapen... onze slimme lijmen maken het uw luiers mogelijk alle bewegingen te volgen om baby's droog te houden en een comfortabel gevoel te geven. Daarnaast zijn ze briljant genoeg om tevens uw productie en uw rentabiliteit te verbeteren.

Neem, als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten, snel contact op met Bostik.  

Slimme toepassingen voor babyverzorgingsproducten

Stretch. Vergelijkende tests hebben uitgewezen dat  de stretch machines die onze rekbare kleefmiddelen gebruiken uw luiers zachter maken dan overige technieken. Ze zijn tevens verbazingwekkend sterk opdat zodat uw luiers hun vorm behouden en de uitdagingen om een spelende of slapende baby droog te houden waar kunnen maken. 

Elastische sluitingen. Nauwkeurige rek en vormbehoud om doorlekken te voorkomen. Slim genoeg om met uw substraten en processen te werken  en om luiers ongeëvenaarde hecht- en rekkracht te bieden. Lagere verwerkingstemperaturen en minder toevoegingen verbeteren de productefficiëntie en verlagen uw kosten.

Constructie. Slimme constructielijmen die kostenbesparend zijn en aangepast kunnen worden bij wijzigingen van uw productielijn of het luierontwerp. Daarnaast stellen ze u in staat een hoog productietempo aan te houden , daar ze de lijnsnelheid niet beperken. Een optimaal evenwicht tussen afpel- en lijmkracht maakt uw werk eenvoudiger en efficiënter mede dankzij uitgebreide opties voor onderlagen en hulpstoffen. Zonder het beperken van blokkeringen, het voorkomen van doorlekken, verminderde geuren en een verbeterd kleurresultaat te vergeten. 

Vochtindicator. Duidelijk, precies en slim genoeg om uitsluitend op het juiste moment weergegeven te worden. Het De vochtindicator beschikt over verhoogde omgevingsstabiliteit voor betrouwbare kleurverandering. Daarnaast brengt de nauwkeurige instelling van een intermitterend lijmschema de kleefstof precies en alleen aan waar nodig voor verbeterde verwerkbaarheid.

Kernlaag bestendigheid. Biedt de uitdaging om dunnere luiers te produceren het hoofd,  dankzij onze lijmen die de kernlaag samenhouden voor optimaal comfort en betrouwbaarheid. Slimme lijmen zijn tevens geschikt voor alle aanbrengmethodes en soepel genoeg om aan een grote variëteit substraten te hechten.

Neem, als u een nieuw luierproject start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten, snel contact op met Bostik. Neem snel contact op met Bostik als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten.

Ontdek de Bostik ACADEMYbostik-academy-logo_640x480-2.png

Bostik ACADEMY is een kenniscentrum met zorg opgericht voor professionals in de bouwmarkt.

Bij Bostik ACADEMY ervaar je een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Ons zeer bekwame technische team presenteert ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de industrie. Daarnaast kunnen we u en uw team ook op maat gemaakte trainingen aanbieden.

Laat het ons gewoon weten!

ONTDEK DE BOSTIK ACADEMY

Ontdek meer over Lijm voor hygiënische wegwerpartikelen

Incontinentiemateriaal volwassenen

Meer informatie
Main-Images-Adult-Incontinence-border.png
Main-Images-Adult-Incontinence-border.png
Top