Bostik around the world

Belangrijkste merken

Verzorgingsproducten voor vrouwen: slimme lijmoplossingen voor de industrie van hygiënische wegwerpartikelen

Zelfs vóór het lanceren van onze eerste high-performance attachmentslijm voor maandverband en aanverwante producten, was Bostik al erkend als een toonaangevende samenwerkingspartner voor fabrikanten overal ter wereld. Vandaag de dag bieden we een brede waaier slimme kleefmiddelen voor maandverband en aanverwante producten. Uiterst robuust. Eenvoudig los te trekken. Verminderd verbruik. Onze lijmen stellen u in staat uw klanten een betrouwbaar, discreet en comfortabel product aan te bieden.

Neem, als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten, snel contact op met Bostik. Neem snel contact op met Bostik als u een nieuw project start of innovatieve oplossingen nodig heeft om uw concurrenten achter u te laten.

Slimme toepassingen voor verzorgingsproducten voor vrouwen

Pad bevestiging. Onze slimme lijmen stellen u in staat een pad te produceren die altijd blijft plakken, op zijn plaats blijft en niet scheurt bij het verwijderen. Ze passen zich eenvoudig aan voor optimale hechting op de meeste materiaalontwerpen, weefsels, oppervlaktebehandelingen en uitrekkingen. De optimale verwerkbaarheid biedt constantere prestaties bij tal van toepassingen en een breed temperatuurbereik.    

Constructie. Innovatieve samenstellingen voor uitmuntende verwerkbaarheid. Lage viscositeit voor aanzienlijke kostenbesparingen door een gereduceerd verbruik en lagere aanbrengtemperaturen. De hechting blijft stabiel zelfs bij zware omstandigheden tijdens het transport of bij opslag.

Ontdek de Bostik ACADEMYbostik-academy-logo_640x480-2.png

Bostik ACADEMY is een kenniscentrum met zorg opgericht voor professionals in de bouwmarkt.

Bij Bostik ACADEMY ervaar je een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Ons zeer bekwame technische team presenteert ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de industrie. Daarnaast kunnen we u en uw team ook op maat gemaakte trainingen aanbieden.

Laat het ons gewoon weten!

ONTDEK DE BOSTIK ACADEMY

Ontdek meer over Lijm voor hygiënische wegwerpartikelen

Incontinentiemateriaal volwassenen

Meer informatie
Main-Images-Adult-Incontinence-border.png
Main-Images-Adult-Incontinence-border.png
Top