Merken en landen

Masters of Maintenance is een evenement voor  professionals in de schilders-, onderhouds- en verfbranche. Het hoofdonderwerp van deze beurs is “duurzaamheid”. Op 2 en 3 november komen schilders- en onderhoudsbedrijven, fabrikanten, groothandelaars, toeleveranciers en iedereen die met duurzaamheid bezig is samen in Hart van Holland in Nijkerk.

Bostik is tijdens deze twee inspirerende beursdagen te vinden op stand 26.  Al meer dan een eeuw ontwikkelt Bostik innovatieve oplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. De oplossingen van Bostik worden wereldwijd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten gebruikt. Met het merk Zwaluw demonsteren we tijdens deze beurs de belangrijkste beglazingskitten én twee nieuwe innovaties: de Zwaluw Window Seal Easy en de Zwaluw High Tack Easy.

Zwaluw Window Seal Easy: The NEW kit on the block!

De Zwaluw Window Seal Easy is de NIEUWE overschilderbare hybride beglazingskit voor zowel binnen- als buitengebruik met een uiterst soepele verwerking en perfect eindresultaat tegen een messcherpe prijs.
 

Zwaluw Window Seal Easy:

  • Soepel - Gemakkelijke verwerking
  • Slim – Slimste aankoop
  • Super – Super resultaat
  • Soepel, slim en super afdichten ineen!

Zwaluw High Tack Easy: Easy Squeezy

Zwaluw® HIGH TACK EASY is een zeer sterke, duurzame en professionele constructie- en montagelijm met een zeer hoge aanvangskleefkracht en een snelle verwerkingstijd in combinatie met ongekend soepel gebruiksgemak. The leader of the tack!

Zwaluw High Tack Easy:

  • Soepel - Eenvoudige verwerking
  • Sterk – Optimale hechting
  • Snel – Vlugge bevestiging

Soepel, sterk en snel verlijmen ineen!

Bezoek ons op de Masters of Maintenance beurs

Naast de Zwaluw Window Seal Easy en de Zwaluw Window Seal Easy laten we ook al onze andere beglazingskitten zien. Maak alvast een afspraak met je vaste Bostik contactpersoon en laat je overtuigen. We beantwoorden graag al je vragen op stand 26.

Top