Merken en landen

Voorbereiding voor het aanbrengen van kit

Het is belangrijk om een aantal controles uit te voeren, voordat je begint met het afdichten van sanitair voegen. Zo ben je langer verzekerd van een duurzaam resultaat.

 

  • Op glanzende, vlakke oppervlakken geeft een 100% siliconenkit de mooiste esthetische afwerking. Denk daarbij aan:
  • Voordat je kit aanbrengt, moet je ervoor zorgen dat het oppervlak schoon en droog is. Op poreuze oppervlakken verwijder je stof met een schone doek. Gebruik voor niet-poreuze ondergronden een doek en Cleaner 14 om het oppervlak te reinigen.
  • Tijdens het aanbrengen van kit, kun je de voeg gladstrijken met een afwerkhoutje dat is volgezogen met Finishing Soap. Maak daarna ook je vinger nat met Finishing Soap en strijk licht de voeg na.

Alles wat je moet weten voordat je sanitair voegen gaat afdichten

Welke kit moet je kiezen?

Bij voegen tussen keramische tegels, emaille of glas is het belangrijk om een product te gebruiken met een goede hechting en dat ook goed bestand is tegen vocht en water.  Afdichtmiddelen die 100% siliconen bevatten, bieden de beste afwerking en vormen een elastische rubberen afdichting na het aanbrengen.

Je hebt een veelzijdige kit nodig die uithardt onder vochtige omstandigheden en niet gaat schimmelen. Let op: veel sanitaire kitten bevatten een schimmelwerend preparaat. Dit blijft alleen maar goed werken als je dit op de juiste manier aanbrengt en de gebruiker van een ruimte de voeg schoonhoudt met neutrale schoonmaakproducten.

S960 SILICONE NON STAINING

Hoogwaardige allround siliconenkit met lage modulus

ONTDEK MEER

Sanitaire voegen worden voortdurend blootgesteld aan water en vochtigheid. Sommige materialen, waaronder metaal, kunnen ook onderhevig zijn aan corrosie. Een 100% siliconenkit die goed hecht op verschillende oppervlakken hier geschikt voor. Je hebt een multifunctionele, neutrale siliconenkit nodig.

S960 SILICONE NON STAINING

Hoogwaardige allround siliconenkit met lage modulus

ONTDEK MEER

Natuurstenen oppervlakken zien er mooi uit, maar zijn vaak poreus en lopen daarom het risico vervuild te raken aan de randen of te verkleuren tijdens het aanbrengen van afdichtingsmiddelen. Je moet ook een kit kiezen die soepel aan te brengen is, goed aan het oppervlak hecht en een permanente rubberen afdichting vormt. Je hebt een neutrale, weekmakervrije siliconenkit nodig die geen vlekken geeft.

S960 SILICONE NON STAINING

Hoogwaardige allround siliconenkit met lage modulus

ONTDEK MEER

Top