Merken en landen

Elke tegel telt.

Voor elke tegel de juiste keuze 

Of je nu een zwembad, een industriële ruimte, een woonkamer, balkon of winkelcentrum wilt betegelen, als A-merk fabrikant op het gebied van tegellijmsystemen biedt Bostik professionals in de tegelzetbranche totaaloplossingen en zekerheid.

Professionals kunnen voor elk tegelproject en elk tegeldesign bij ons terecht. Of het nu gaat om het betegelen van een wand of vloer, Bostik staat klaar met service en kennis. Professionals kiezen voor Bostik vanwege onze hoge kwaliteit, technische adviezen en steun aan de werkvloer. Zo ben je altijd zeker van een perfecte afwerking.

De voordelen van tegels

Wie kiest voor Bostik tegeltechniek profiteert van: 

  • 0% zorgen dankzij een uitstekende service.
  • 100% zekerheid bij een juiste toepassing.
  • Betrouwbaar systeem.
  • Producten die goed samenwerken.
  • 10 jaar garantie op je project.
  • Handige documenten, zoals whitepapers en lijsten, voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

0% zorgen door een uitstekende service

Vakkundig advies van onze tegeltechniekexperts & een helder en volledig stappenplan van voorbehandeling tot verlijming en afwerking.

100% zekerheid bij een juiste toepassing

Dankzij een vakkundig en volledig advies ben je verzekerd van een langdurig resultaat. We bieden  uitgebreide product- en projectgarantie bij de juiste toepassing van onze producten.

Gemakkelijk te verwerken producten en accessoires

Gemakkelijk te verwerken producten en accessoires

gecertificeerd systeem

Volledig systeem & gecertificeerde producten o.a. ETA-12/0271, C2 TE - S1, etc.

Duidelijk en volledig advies John

Duidelijk en volledig advies met Bostik support

Producten voor elke fase

We hebben alles wat je nodig hebt voor tegelwerk, van de voorbereiding tot het voegen, voor elke ondergrond en elke tegel. Je krijgt een duurzaam resultaat dankzij onze uitstekende service en een helder stappenplan (voorbehandelen I lijmen I voegen & afwerken). Bekijk onze productpagina voor meer info over onze producten en hun kenmerken. 

DE PRODUCTEN VAN TEGELTECHNIEK

Een juiste voorbehandeling

De kwaliteit van de ondergrond bepaalt in hoge mate de kwaliteit van het eindresultaat. Starten met de juiste voorbehandeling van de ondergrond is daarom essentieel. De ondergrond moet schoon, droog, voldoende vlak, en draagkrachtig zijn. Op onze pagina over de voorbehandeling van ondergronden leer je stapsgewijs hoe je dit resultaat kunt bereiken.

Bekijk ons voorbehandeling assortiment

Een juiste verlijming

Bostik biedt een uitgebreid systeem van tegel- en steenlijmen voor professionele tegelzetters, installateurs, architecten en ontwerpers. Ons assortiment tegellijmen omvat lijmen voor vrijwel alle tegel- en steensoorten waaronder; keramiek, porselein, natuursteen en glas. 

Bekijk ons verlijmingsassortiment

Voegen & afwerking

De voegen
Voegen zijn de finishing touch van het tegelwerk. Een goede voegkeuze en verwerking zijn bepalend voor de duurzaamheid van het tegelwerk. Ons assortiment omvat oplossingen voor vrijwel alle soorten tegelvoegen, zoals voor patio's, zwembaden, fonteinen, bubbelbaden, stoombaden, sauna's, badkamers, keukens en intensief belopen ruimtes. Voor smalle voegen, brede voegen en ook voor natuursteen. Kortom: voor elke tegel is er een Bostik-oplossing.

De afwerking
Voor de volgende & laatste stap: de afwerking, heeft Bostik kitten waarvan de kleuren perfect passen bij de voegen. Kies je voor contrasterende kleuren voor de afwerking of voor matchende kleuren? 

Bekijk ons assortiment voegen & afwerking

Zorg ervoor dat elke tegel telt! Verzeker jezelf van 0% zorgen en 100% zekerheid bij een juiste toepassing.

Top