Merken en landen

Het project

Deze exclusieve privéwoning is een perfecte mix van strakke architectuur en duurzame, hoogwaardige materialen. De bouwstijl is kubistisch, met strakke lijnen en scherpe vormen die toch mooi in de omgeving passen.

De perfecte combinatie

Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt ervoor dat het huis niet kil aanvoelt. Het eiken parket toont zijn rustieke charme en brengt natuurlijke vormen binnen.

In de badkamer zorgen lichte bloempatronen op de tegels voor diepte en doorbreken ze de strakke lijnen. Een eikenhouten vloer verbindt de ruimtes subtiel met elkaar.

Daglicht is ook heel belangrijk in dit huis. Grote ramen laten je bijna overal de natuur zien en vervagen de grens tussen binnen en buiten.

De juiste producten

In de badkamer is eiken parket gelegd. Dit hout is goed voor zo'n plek omdat het niet snel reageert op vocht. We gebruiken een sterke, schuifvaste en duurzame lijm die uitzetten of krimpen van het hout goed opvangt. De beste keuze hiervoor is de WOOD H770 ECO PREMIUM.

Voor een stevige ondervloer hebben we deze voorbereid met HYTEC P510 RENORAPID. Na 1 tot 2 uur kan het parket al vastgelijmd worden op de primer. Zo krijgt het parket een stevige basis.

Wat je niet ziet, maar heel belangrijk is in elke natte ruimte, is de waterdichtingslaag. We gebruiken de ARDATEC MEMBRAAN en de bijbehorende accessoires. De lijmmortel is het anker en de voeg het verbindende element. Als lichtgewicht is ARDAFLEX ULTIMATE een betrouwbare partner op wanden en vloeren. De fijne ARDACOLOR PREMIUM+ voegmortel past perfect bij de rest.

Duurzaamheid is belangrijk in moderne gebouwen. Bostik helpt je al jaren om meer milieubewust en duurzaam te bouwen. Met ons complete eco-assortiment bieden we groene oplossingen.

Top