Merken en landen

Op 1 mei 2024 viert het gerenommeerde merk Zwaluw haar veertigste verjaardag. Een mijlpaal die symbool staat voor vier decennia van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid in de bouw- en renovatiesector.

Terugkijkend naar 1984, het jaar waarin Zwaluw het levenslicht zag, kunnen we met trots zeggen dat wat ooit begon als een ambitieus groentje, zich heeft ontpopt tot een gevestigde naam met een indrukwekkend portfolio. Met meer dan 200 producten op het gebied van afdichting, beglazing, bevestiging en afwerking, biedt Zwaluw een compleet assortiment aan voor iedere professional die streeft naar perfectie.

Bostik, als trotse hoeder van het Zwaluw-merk, neemt deze gelegenheid te baat om alle medewerkers hartelijk te danken. Het is dankzij jullie toewijding en vakmanschap dat Zwaluw uitgegroeid is tot het sterke merk dat het vandaag de dag is.

Bij deze gelegenheid willen we ook graag onze oprechte dank uitspreken aan al onze gewaardeerde klanten voor hun trouwe partnerschap gedurende de afgelopen 40 jaar. Zonder jullie vertrouwen en loyaliteit zou het succes van Zwaluw niet mogelijk zijn geweest. Jullie steun heeft ons geïnspireerd om te blijven streven naar excellentie en innovatie in alles wat we doen. Samen hebben we een sterke band opgebouwd en we kijken ernaar uit om nog vele jaren samen te werken aan succesvolle projecten en gedeelde groei. Bedankt voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in Zwaluw!

Wij kijken uit naar de toekomst, waarin wij samen blijven werken aan innovatie en duurzaamheid, om zo de kwaliteit te leveren die professionals van Zwaluw verwachten en verdienen.

40 jaar Zwaluw®
Een prestatie om trots op te zijn!

Top