Značky a země

V roce 2022 byla společnost Arkema poprvé certifikována společností Top Employer ve Francii, Číně, Spojených státech a Brazílii. V roce 2023 byla v těchto čtyřech zemích obnovena certifikace Top Employer. Toto ocenění hodnotí sociální klima a postupy v oblasti lidských zdrojů ve společnostech po celém světě.

Tato nová certifikace  je uznáním vynikající kvality našich postupů v oblasti lidských zdrojů ve čtyřech zemích, které představují dvě třetiny našich zaměstnanců a náborů po celém světě.
Každoroční průzkum Top Employers Institute svědomitě analyzuje personální politiku, procesy a opatření společnosti Arkema a je založen na hloubkovém auditu pomocí rámce HR Best Practices, který je postaven na 20 tématech a 400 otázkách.
 Přísný, objektivní proces hodnocení, který kontroluje všechny aspekty lidských zdrojů: HR strategii, digitální vedení lidských zdrojů, pracovní prostředí/pracovní podmínky, integraci, značku zaměstnavatele a nábor, řízení kariéry, hodnoty/etiku a politiku CSR, odměňování a uznání v práci, odpovědnost, rozmanitost a začlenění.

Certifikační program Top Employers Institute umožňuje zúčastněným organizacím, aby byly uznány jako vyhledávaní zaměstnavatelé. Jsem velmi hrdý, že jsou opět zahrnuty čtyři země, které jsou pro skupinu velmi důležité. Toto ocenění je uznáním neustálého úsilí, které vynakládáme na inovace a zlepšování našich HR postupů, abychom si udrželi vysokou úroveň excelence v řízení našich lidských zdrojů. Podporuje také naši atraktivitu v době, kdy máme velké problémy s náborem ve Francii, Spojených státech, Brazílii a Číně. V neposlední řadě je skutečnou zárukou kvality našich procesů náboru a řízení kariéry, abychom udrželi nasazení a pohodu našich zaměstnanců v práci.

V průměru naše skupina ročně nabírá 1 300 až 1 800 zaměstnanců po celém světě, z nichž 70 % je ve Francii, Číně, Spojených státech a Brazílii.
Top Employers Institute, který byl založen před více než 30 lety, certifikoval více než 1 857 organizací ve 123 zemích.

Top