Belangrijkste merken

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

top

Waarom wil jij bij Bostik werken?

Bij Bostik werken betekent teamwork, elkaar helpen en ondersteunen. Iedereen kent elkaar, iedereen is benaderbaar. Dat geeft iedere dag weer een gevoel van saamhorigheid, een beetje Brabants ‘ons kent ons’ zelfs. Maar naast die gezellige sfeer, staan ook de internationale mogelijkheden en kansen. Denk daarbij zakelijk gezien aan internationale projecten of het lanceren van wereldwijde concepten, en op het vlak van persoonlijke groei de opleidingen en leertrajecten.

Bostik is onderdeel van het grote internationale chemieconcern Arkema en heeft wereldwijd vestigingen zitten. Dat klinkt misschien een beetje intimiderend, maar dat is het zeker niet!

Lees verder!

 

 

Vacatureoverzicht

Afstudeerstage E-commerce Assistant

Meer informatie
Bostik-Image-Ecommerce-Stage-640x480.jpg
Bostik-Image-Ecommerce-Stage-640x480.jpg

Medewerker IT Project & Process Support

Meer informatie
Bostik-Image-IT-640x480.jpg
Bostik-Image-IT-640x480.jpg

Teamleider Technische Dienst

meer informatie
Bostik-Image-Teamleader-Maintenance-640x480.jpg
Bostik-Image-Teamleader-Maintenance-640x480.jpg

Project Manager

meer informatie
Bostik-Image-Product-Safety-Regulatory-Specialist-640x480.jpg
Bostik-Image-Product-Safety-Regulatory-Specialist-640x480.jpg

Monteur Technische Dienst

meer informatie
Bostik-Image-Allround-Monteur-Giessen-640x480.jpg
Bostik-Image-Allround-Monteur-Giessen-640x480.jpg

Projectmanager Digital Content

meer informatie
Bostik-Image-Digital-Project-Manager-640x480.jpg
Bostik-Image-Digital-Project-Manager-640x480.jpg

Customer Service Medewerker

Meer informatie
Bostik-Image-CS-Bouw-Industrie-640x480.jpg
Bostik-Image-CS-Bouw-Industrie-640x480.jpg

Het sollicitatieproces

Hoe gaat Bostik om met COVID-19? In het sollicitatieproces houden wij rekening met de huidige maatregelen vanuit het RIVM. Hoe doen wij dat? Onze locaties zijn zo ingericht dat wij 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Dit betekent bijvoorbeeld dat looprichtingen zijn aangegeven en dat wij de maximale bezetting van vergaderruimtes hebben aangepast. Iedere ruimte is bovendien voorzien van desinfecterende gel en/of zeep. In onze openbare ruimtes (receptie, gangen, toiletten en productiehal) vragen wij aan iedereen om een mondkapje te dragen. Stay smart, stay strong and stay safe!

Iedere dag zie ik mensen die zich met veel passie inzetten voor Bostik en daar ben ik zeer trots op!

Onze cultuur: de Bostik Way

We werken bij Bostik volgens de Bostik Way: ons internationale programma om zowel het beste uit onze mensen als Bostik als werkgever te halen. De Bostik Way kent verschillende kernwaarden, waarvan de beginletters samen Bostik vormen: Boldness, Openness, Sustainability, Team-Spirit, Integrity en Keeping our Commitment. Met deze waarden willen we collega’s (en ook klanten) verbinden en tevreden maken én houden.

Wat heeft Bostik jou te bieden?

Kom je bij Bostik werken, dan beland je in een dynamische en internationale organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Onze locaties in de Benelux (Oosterhout, Giessen en Lochristi) zijn modern en professioneel opgezet; zowel de kantoren als productie en het Research & Development Centre. Hier word je omgeven door trotse en gepassioneerde collega’s die zich voor 100% inzetten. En ook fijn om te weten; we luisteren naar jou. Heb je goede ideeën? Breng ze vooral naar voren. Bij Bostik waarderen en stimuleren we pro-activiteit.

Niet geheel onbelangrijk: als je bij ons werkt, belonen we je met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we interessante doorgroeimogelijkheden en internationale kansen bij onze andere vestigingen. Persoonlijke ontwikkeling stimuleren we continue door trainingsmogelijkheden via het lokale Smart Learning Center of de internationale Bostik University en Arkema Academy.

Medewerkers aan het woord

Bostik: voor altijd verbonden

Onze business gaat over veel meer dan dingen aan elkaar vast plakken. Al meer dan een eeuw ontwikkelen we slimme oplossingen die ons dagelijks leven verbeteren.

Bostik lijmen, kitten en afdichtingsmiddelen vind je eigenlijk overal. Van de wieg tot het graf, van thuis tot op kantoor, van voedsel tot vervoer; onze lijmsystemen zijn te gebruiken voor ontelbare toepassingen. Onze producten lijken zo op het eerste gezicht doodnormaal, maar hun impact is zeer groot. Want door middel van onze producten hopen we de wereld wat veiliger, flexibeler en efficiënter te maken.

Wil je meer weten over Bostik, onze geschiedenis, waar we voor staan en onze strategie?

Lees dan verder!

Over Bostik

Bostik is wereldmarktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van ‘smart adhesives’. Met 14 Research & Technical Centres, meer dan 50 productielocaties, 6000 medewerkers en 130 jaar ervaring zijn we actief in 46 landen. En naast dit interessante internationale karakter, is werken bij Bostik Benelux vooral ook héél gezellig.

Wie zijn wij?

Sinds 2015 opereert Bostik als zelfstandige onderneming onder de vlag van de multinational Arkema. We richten ons daarbij op vier ‘business units’, waarvan Construction & Consumer (C&C) in de Benelux het meest uitgebreid is, hier ligt de focus op de bouw. Daarnaast vindt je bij ons ook Industrial Adhesives (IA) hier ligt de focus voornamelijk op industrie en vervoer.

Onder de Business Unit Construction & Consumer Benelux werken zo’n 400 collega’s, verdeeld over drie verschillende locaties: Oosterhout (NB), Giessen en Lochristi (nabij Gent). Je vindt op deze locaties kantoren, maar in Oosterhout en Giessen heeft Bostik ook toonaangevende productielocaties waar we hoogwaardige kitten en lijmen produceren.