Bostik around the world

Belangrijkste merken

Heb je één van onderstaande tickets gevonden in jouw emmer? Dan heb je geluk en heb je onmiddellijk prijs!

  • Eerste prijs - Gouden ticket: een bedrijfsbarbecue ter waarde van maximum € 500
  • Tweede prijs - Zilveren ticket: Gratis Bostik producten ter waarde van € 250 netto verkoopwaarde. In overleg met jouw Bostik relatie wordt een interessante selectie aan Bostik producten samengesteld.
  • Derde prijs - Bronzen ticket: Dinerbon ter waarde van € 120
  • Vierde prijs - Dinner ticket: Dinerbon ter waarde van €50

IK HEB GEWONNEN

IK WIL WINNEN

IK HEB GEWONNEN

Vul hieronder je gegevens in om een afspraak te maken en je prijs in ontvangst te nemen. Jouw ticket geeft aan welke prijs je hebt ontvangen.

IK WIL WINNEN

Maak de leukste selfie of een leuk filmpje van jezelf met de ARDABOND PROJECT en maak kans op leuke prijzen! Wij maken binnenkort de gelukkige winnaars bekend!

MAIL BOSTIK!


Actievoorwaarden

Stuur ons een mailtje met daarin een selfie/foto/video van jezelf of je team mét de Ardabond Project als bijlage. Vergeet je niet je gegevens te vermelden, zodat wij je kunnen vinden en contact met je opnemen? Denk aan: bedrijfsnaam, voor- en achternaam, e-mail en adresgegevens (postcode, huisnummer, plaatsnaam).

PASTALIJM VOOR PROJECTEN 

Ardabond Project is een kant-en-klare wandtegellijm op acrylbasis. De lijm heeft een goed standvermogen, een goede aanvangshechting en een lange open tijd. Door de unieke samenstelling en het hoge gehalte aan kunsthars is de lijm uitstekend verwerkbaar en blijvend elastisch. Vooral geschikt voor projectmatige verwerking waar slipweerstand en kwaliteit gecombineerd worden met een snelle verwerking. Ardabond Project voldoet aan de classificatie D2TE.

 

Voordelen Ardabond Project:

  • Goed standvermogen
  • Blijvend elastisch en watervast
  • Klaar voor gebruik

Meer informatie Ardabond Project

Top