Merken en landen

De doelstelling van een voorman

Als voorman ben je samen met de ploegleider verantwoordelijk voor een eigen team van 15 medewerkers. Je zorgt voor een goed lopende afdeling, waar jouw medewerkers kwalitatieve afdichtingkitten produceren van diverse grondstoffen aan de hand van een receptuur.

Je ziet er op toe dat men volgens de geldende (veiligheids-) procedures en werkinstructies werkt. Naast de operationele werkzaamheden voer je diverse kwaliteitscontroles uit en zorg je voor een efficiënte werkomgeving. Alles doe je volgens de 5S methode, zo zorgen we er samen voor dat we werken in een schone en opgeruimde werkomgeving. Je geeft de medewerkers instructies, volgt gemaakte afspraken op en bent de schakel tussen de afdeling Mengerij, de operations support medewerker, productieplanning en de shiftleader. Je zorgt voor een correcte administratie en ondersteund de shiftleader waar nodig.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt (aantoonbaar) MBO + werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante productie-ervaring
  • Je bent proactief en stelt je als teamspeler op binnen de ploeg
  • Je bent bekend met de richtlijnen omtrent veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Je bent bekend met Lean, 5S en TPM.
  • Je bent bereid om in een twee ploegen dienst te werken  (6.00u – 14.30u / 14.30u – 23.00u)
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed en het zou fijn zijn als je ook een woordje Engels spreekt.
  • Je beschikt over eigen vervoer om op onze locatie te komen

Waarom kies jij voor Bostik?

  • Werken bij een wereldmarktleider in een state-of-the-art technische omgeving;
  • Bostik investeert volop in het bedrijf en de medewerkers. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en daarmee alle kans om je ambitie waar te maken;
  • Een functie waarin je veelzijdig bezig bent: medewerkers aansturen, je steentje bijdragen in het productieproces, veiligheid en zelf de handen uit de mouwen steken;

Hoe kun je solliciteren?

Adem jij productie, heb je veiligheid hoog in het vaandel staan én wil jij een bijdrage leveren aan ons productie proces? Dan is de Voorman Mengerij functie bij Bostik echt iets voor jou!

Wacht niet langer en solliciteer snel via [email protected]. Heb je nog een aantal vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Ellen Ligtenberg van de afdeling HR via 0162-491000. Kijk ook gerust op www.bostik.com voor meer informatie over Bostik!

Soliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van recruitmentbureaus worden niet op prijs gesteld.
 

Top